To je to što me zanima!

Mladić se potukao s policijskim kadetima: Jedan je u bolnici...

Kako je došlo do sukoba znat će se po dovršetku kriminalističkog istraživanja. Međutim, svi su sudionici tučnjave alkotestirani i prema neslužbenim informacijama, bili su pod utjecajem alkohola
Vidi originalni članak

Polaznik policijske akademije (22) je teško ozlijeđen, a njegov kolega (20) lakše u tučnjavi s 21-godišnjakom iz Grabovca u središtu Korenice noćas oko 3 sata. 

Kako se doznaje polaznici policijske akademije se u Korenici nalaze na obavljanju stručne prakse i u vrijeme događaja bili su u civilnoj odjeći. U policiji su nam potvrdili da su svi sudionici tučnjave bili pod utjecajem alkohola, a 21-godišnjak je nakon triježnjenja i uhićen. 

- U sukobu je polaznik policijske akademije (22) zadobio teške tjelesne ozljede i on se nalazi na liječenju u Općoj bolnicu Zadar, dok je 20-godišnji polaznik policijske akademije lakše ozlijeđen. Nakon triježnjenja, 21-godišnjak  iz Grabovca je uhićen. - potvrdila nam je Maja Brozičević, glasnogovornica PU ličko senjske, dodajući da je u tijeku kriminalističko istraživanje kojim se između ostalog utvrđuje i uzrok sukoba. 

Mjesto događaja je jutros za vrijeme očevida bilo ograđeno policijskom trakom, a mještani su primijetili da je na cesti bilo dosta krvi. 

Idi na 24sata

Komentari 89

  • najiram 10 08.04.2019.

    ovi su bili ubjeđeni da su oni zakon i red i da im niko ništ nemere...još dvojica napala jednog mlađeg od sebe...njih je trebalo u buvaru i kraj priće...policija pristrana štiti svoje sileđije...dvojica na jednog...ha ha jaka im obuka...i još onda zovu pojačanje...ini su sramota hrvatske neka vrate novac što je ulupan u njiho školovanje i obuku uniforme i ostalu premu neka plate stan i hranu koju su pojeli na trošak ntog jadnika kojeg su napali...a oćito da su ga napali...jer niko lud ni pijan ne napada dvojicu jedino u samobrani a ovaj je u tome dobar...on bi trebao ići u policiju a ova dvojica u šumi drva sjeći...policija nesmije napadati već se uspiješno braniti od napada...baš mi je drago što su naletjeli na pravog koji ih je prizemljio...kakvi će tek biti sileđije kad završe školu...hitno maknuti iz policije...

  • ka tyson 07.04.2019.

    Volio bi upoznat i stisnut ruku decku koji ih premlatil. Tako treba legendo svaka cast

  • strasni 07.04.2019.

    A pa da ih isproba da li su spremni za milicijsku sluzbu 😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare