To je to što me zanima!

Mladić švercao 538 kg junetine u autu koji se umalo "raspao"

Policajci su mladića presreli u blizini Graničnog prijelaza Slivno, te su u Mercedesu kojeg je vozio pronašli golemu količinu mesa. Počeo se derati na njih i prijetiti im
Vidi originalni članak

Antu G.(23) uhitili su nakon što je iz BiH u Hrvatsku pokušao prošvercati 538 kilograma junećeg mesa. Policajci su ga presreli u blizini Graničnog prijelaza Slivno, te su u Mercedesu kojeg je vozio pronašli golemu količinu mesa.

Propisana nosivost automobila je oko 450 kilograma, pa je postojala opasnost da se pod tolikom količinom junetine Mercedes doslovno raspadne. Pravi show uslijedio je ipak nakon što je mladić shvatio da šverc neće uspjeti.

Počeo se derati na policajce i prijetiti im.

- Nisu mene ni specijalci vezali. Sve ću vas riješit automatom kako i inače rješavam svoje probleme, i to iza ćoška, kad padne noć. Svi ste vi kukavice. Imam jake veze i 'ko vas j*** - rekao je policajcima. Mladiću slijede kaznene prijave zbog šverca i prijetnji policajcima.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • pravda i istina 29.07.2011.

    kao prvo dečko nije ni bosanac,a ni hercegovac,a i da je isto je čovjek ko i svi drugi tako da se zna, a ja bi volio čuti verziju tog policajca i novinara koji je izašao u javnost sa ovakvom izjavom,a da pri tom nije provijerio točnost tih izjava jer ovo nema veze sa onim šta se tamo uistinu dogodilo, a isto tako dečka su prebili radi švercanja mesa.Zamislite jakog prekršaja-hrana. Bilo bi bolje da rješavaju stvarne probleme u ovoj državi,a malom dat uplatnicu za prekršaj i gotova stvar.

  • ngolubic1 28.07.2011.

    a kako je uspio prijeći granicu kad piše da je uhvačen poslije graničnog prijelaza. toliko o granici sa ercegovinom

  • DenisRubelj 28.07.2011.

    sve ću vas riješit IZA ĆOŠKA,KAD PADNE NOĆ kukavice jedne hahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare