To je to što me zanima!

Mladić teško ozlijeđen dok je cestu prelazio na zebri

U ponedjeljak oko 14.30 osobni automobil naletio je na pješaka (18). Prevezen je u Vinogradsku bolnicu, rekli su u Policijskoj upravi zagrebačkoj
Vidi originalni članak

Dečko je letio po zraku kao da ga je netko katapultirao. Prelazio je cestu na zebri kada mu je bilo zeleno, a na njega je naletio auto. Mora da je brzo išao kada ga je odbacio 40-ak metara, rekao je očevidac nesreće u Zagrebu kraj Savske i Horvaćanske.
Mladić (18) je s kolegama iz zagrebačke 1. gimnazije prelazio cestu. Na njega je oko 14.30 naletjela Opel Zafira.
- Teško mu je ozlijeđena glava, krvario je iz noge koja je bila izobličena te na rebrima. Hitna pomoć došla je jako brzo, možda za dvije minute - dodao je očevidac. Mladića su s teškim ozljedama prevezli u bolnicu Sestara milosrdnica. Na cesti su ostali njegova jakna i ruksak. Prijatelji su tužno i bez riječi promatrali očevid još ne vjerujući da im je prijatelj stradao pred očima. Nekoliko metara dalje jednako utučen stajao je i vozač, muškarac srednjih godina.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • leica 06.10.2009.

    @mama10000 a i ostali sa sličnim mišljenima! Da naravno da bi se trebalo kažnjavat,ali posebno PJEŠAKE!!!!! Fakat mi je žao dečka,ali ovo kaj pješaci rade to je nevjerojatno.Eto samo probajte se provozati ujutro AV.Dubrovnik od rotora pa do getroa i nazad,pa ćete onda vidjeti o čemu tipkam!!!!!KATASTROFA!!!!!! Od školaraca pa do penzića,pretrčavaju uopće skoro ni ne gledajući.A o centru uopće da ni ne pričam!!!!! I naravno još ti viču ak ih ne pustiš da ti pretrče prek auta.Ima ih svuda,al ni jednog policajca da gleda kaj delaju i da ih napokon netko baš pošteno kazni i to ili na licu mjesta ili u stanicu.Tak da znaju da se nemogu ponašati kao da su bogom dani i da vozači nisu krivi uvijek!!!!

  • mama10000 05.10.2009.

    Kao PRVO; ja kazem da su PJESACI postojali PRIJE IKAKVIH VOZILA, znaci pjesaci imaju PREDNOST. A sada sto pjesaci moraju cekati po 3-4 minute na jadnom semaforu za prijelaz preko pijesackog prijelaza koji su cesto jedni izmedju drugih razdaljeni po stotinjak metara ........zaista je previse. Zna se gdje postoje opasnosti te se treba investirati za podhodnike. A vozaci, posebice u Zagrebu, su vrlo nervozni, za zmigavac kao opciju nisu ni culi a kamoli za STOP (to im dodje \"hajde da malo smanjim brzinu\" pa prosisa kao da znak stop niti ne postoji)..... Ja kazem da Zagrebu kao kapitalni grad Hrvatske nedostaje CVRSTA ODLUKA da se svi prometni propisi postuju te da se dobro lupi po novcaniku (jer ih izgleda samo to moze zaboliti....). PS. zadnji put sam pustila proci mamu s bebom u kolicima na pjesackom prijelazu a neka budala mi je potrubila i prosisao tik ispred bebice u kolicima! ....Hvala gospodine Bandicu na vasoj odlucnosti da Zagreb postane ugledan kulturan grad.....

  • baky126 05.10.2009.

    slažem se sa fox2

Komentiraj...
Vidi sve komentare