To je to što me zanima!

Mladić ugrizao policajca za palac pa prijetio ubojstvom

Mladića se sumnjiči za provalu i krađu u obiteljskoj kući u Čakovcu, a kad je policija došla po njega da ga odvedu u postaju na ispitivanje, šakom je pokušao udariti policajca
Vidi originalni članak

Nakon ispitivanja uhićenog 21-godišnjaka, Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je odlučilo o provođenju istrage zbog sumnje za tešku krađu, napad na službenu osobu i prijetnje. Mladića se sumnjiči da je između 12. i 15. rujna ove godine u međimurskom Trnovcu nasilno otvorio vrata obiteljske kuće iz koje je ukrao hladnjak, tri stola, sedam stolica i više komada raznog posuđa vrijednog oko 2000 kuna.

Također ga se sumnjiči i da je 15. rujna kad su došli policajci po njega da ga odvedu u policijsku postaju na ispitivanje zbog ove teške krađe, šakom pokušao udariti policajca. No, u tome je spriječen ali je zatim ugrizao policajca za palac desne ruke. Nakon toga su ga policajci svladali, a on im je prijetio da će ih ubiti kada bude opet na slobodi. Istražna sutkinja varaždinskog Županijskog suda mu je odredila istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

 
 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Branko60 21.09.2017.

    Da sam ja na mjestu Hrvatske Policije koja je po radu za svaku pohvalu,,,taj bi nevaljalac dobro upamtio svoja nedjela

  • cashek10 21.09.2017.

    get a job in Ghana

  • mrTrobec 20.09.2017.

    Brižno odgajan pripadnik hdz mladeži

Komentiraj...
Vidi sve komentare