To je to što me zanima!

Mladić živi s pola lubanje nakon brutalnog napada

Dvojica tinejdžerskih huligana iz Velike Britanije koja su toliko snažno udarila mladića da je ostao bez polovice glave, izvukli su se bez optužbe...
Vidi originalni članak

Nesretnom Britancu Steveu Gatoru (26) iz Romforda liječnici su morali odstraniti polovicu lubanje nakon što je razbio glavu o pločnik u brutalnom napadu na njega. Tinejdžeri, koji su ga napali, izvući će se bez optužbe jer je tužiteljstvo odustalo od daljnjeg progona zbog manjka dokaza.
- Naš sin hoda okolo s pola glave. Koji dokaz više trebaju. Ne mogu vjerovati - čudi se njegova majka Nina Gator (47).
Huligani su ga napali na putu kući s posla 15. siječnja ove godine. Prvo su verbalno napali njega i rođaka, a zatim su se fizički obračunali. Mozak mu je počeo naticati pa su mu kirurzi odstranili prednju polovicu lubanje. Imao je 15 posto šanse da preživi. Ima teško oštećenje mozga, česte napade, otežano govori, gubi pamćenje i više nije vesele naravi. Dok mu liječnici ne ugrade umjetnu lubanju, mozak će mu biti odmah ispod kože.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • spider87 14.09.2009.

    medjed seljačino

  • Kusirica 12.09.2009.

    Bit cu cinik? Je kakav je, ali i u tome je car? Mogao je biti doma pored matere za koju ne zeli i zato ima i dobio je buducnost za koju je i prizeljkivao.

  • bellaUna 11.09.2009.

    Grozota! Jadan momak, u p.m.! ma najmanji je problem u estetici, već što mu je zdravlje teško oštećeno-gubi pamćenje, ima napade, usporenost! Koji debili besprizorni! Batina je za ovakve iz raja izašla!

Komentiraj...
Vidi sve komentare