To je to što me zanima!

Mladića (18) izboli u trgovini tijekom rasprodaje u Londonu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Osamnaestogodišnjak je uboden nožem u trgovini "Foot Locker" koja je u trenutku napada bila puna kupaca. Preminuo je ubrzo nakon napada. Policija slučaj istražuje
Vidi originalni članak

Usred dana napadnut je i do smrti izboden 18-godišnjak u londonskoj trgovini "Foot Locker" na Oxford Streetu koja je u tom trenutku bila puna kupaca, piše Telegraph. Mladić je stradao u sukobu dviju skupina.

Očevici kažu kako je mladić uboden u lijevu stranu trbuha te da je na mjesto tragedije odmah došao policajac koji ga je pokušao spasiti. No, unatoč naporima liječnika koji su ga nastavili oživljavati izvan trgovine, mladić je preminuo nedugo nakon napada.

Policija zbog ubojstva 18-godišnjaka zasad istražuje deset osoba, no koji je motiv još se ne zna.

- Samo sam ga u jednom trenutku vidjela kako leži na podu u lokvi krvi. Držao je prijatelja za ruku, no onda ju je pustio i preminuo - rekla je jedna svjedokinja.

Inače, on je 15. mlada osoba koja je ove godine ubijena na londonskim ulicama.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • igorskee 27.12.2011.

    Crnačka posla. Na snimcima iz Amerike, je ludilo za nekim tipom tenisica, i na snimku nem a niti jednog jedinog bijelca. To su radili i devedesetih kada je izasao tip tenisica za zrakom i ispustale su neki dim kada hodas. To samo crnci mogu...

  • edinjo 27.12.2011.

    nismo ni mi daleko s obzirom na broj stanovnika ovi iz engleske će postati ljubomorni na nas po broju ubojstava jel smo ih prešli.

  • 27.12.2011.

    znam da i u guzvi budu izgazeni na smrt....

Komentiraj...
Vidi sve komentare