To je to što me zanima!

Mladića (23) su već šest puta uhvatili da vozi bez vozačke

U jednom je trenutku prešao na lijevu stranu, zahvatio travnatu bankinu i sletio izvan kolnika te udario u betonski križ. Šteta se procjenjuje na oko šest tisuća kuna
Vidi originalni članak

U nedjelju oko 1 sat ujutro, mladić (23) iz Kutine je bez položenog vozačkog ispita pod utjecajem alkohola od 0,86 promila, upravljao autom zagrebačkih registracija kroz naselje Mužilovčica na sisačkom području, gdje je skrivio prometnu nesreći.  

U jednom je trenutku prešao na lijevu stranu, zahvatio travnatu bankinu i sletio izvan kolnika te udario u betonski križ. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 6 tisuća kuna. 

Provjerom je utvrđeno kako su tog 23-godišnjaka u posljednje dvije godine već šest puta pravomoćno proglašavali krivim zbog upravljanja vozilom bez vozačke dozvole. Uhitili su ga i doveli na prekršajni sud. Na sudu su ga proglasili krivim te mu izrekli novčanu kazna u iznosu od 10.400 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • NenoBasara 09.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • NenoBasara 09.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • bipa 24.04.2012.

    treba ici u zatvor

Komentiraj...
Vidi sve komentare