To je to što me zanima!

Mladića nisu propucala dvojica na motoru nego se sam ranio?

Kako je krim-obrada ulazila u zreliju fazu, tako se pojavila sumnja da je mladić možda sam sebe ranio dok je u svom automobilu nespretno rukovao oružjem
Vidi originalni članak

A.P. (28) na Božić je zatražio liječničku pomoć jer je, po njegovoj izjavi, ranjen iz vatrenog oružja. Prva verzija je bila da je do pucnjave došlo u blizini solinske Širine, kada su dvojica njemu nepoznatih mladića koji su bili na motoru zapucali u njega i pogodili ga u noge.

Ranjeni mladić nema nikakve veze s krim-miljeom i niti jednu kaznenu prijavu, pa je policajcima odmah bilo čudno zašto bi netko na njega pucao, javlja Slobodna Dalmacija

Kako je krim-obrada ulazila u zreliju fazu, tako se pojavila sumnja da je mladić možda sam sebe ranio dok je u svom automobilu nespretno rukovao oružjem. No, iz policije nikakvih službenih izjava nema dok se sve ne raščisti i usporede svi mogući parametri u ovoj priči.

Je li ovo treći oružani napad u mjesec dana?

Ako je istina da je na mladića u Solinu zaista netko zapucao, ovo bi bio treći oružani napad u Splitu i okolici u nepunih mjesec dana. 

Na Marka Bekavca (28) zapucano je početkom prosinca na parkiralištu u Janjevskoj ulici u Splitu. Lakše je ranjen u vrat, nakon što je otvorena vatra iz oružja kalibra “duga devetka”, dok je u večernjim satima sjedio u automobilu s djevojkom. Iako je policija tu večer razgovarala s potencijalnim sumnjivcima, do sada nitko nije kazneno prijavljen.

TREĆA PUCNJAVA U MJESEC DANA U Solinu s motora pucali u 28-godišnjaka, pogodili ga u noge

Bekavca je u svibnju izrešetao Ivan Giljanović (37) u kafiću Clo. Pucao je po nogama, a iako se zna počinitelj, ni u ovom slučaju nema uhićenja. Policija je objavila potjernicu, no unatoč svjedocima i snimkama video-nadzora, Giljanović je od tada u bijegu.

Nema tjedan dana kako je u Kaštelima ozlijeđen 39-godišnjak. Dok se sa suprugom vozio u svom automobilu Renault Kangoo, na njih je iz prolazećeg vozila ispaljeno nekoliko hitaca. Jedan ga je pogodio u rame, lakše ga ozlijedivši pa se sam dovezao do Hitne pomoći u Kaštelima. 

Propucao goste kafića

Odmah je prebačen u splitsku bolnicu. Poznat je po slučaju od prije desetak godina kada je kao vlasnik kafića propucao nekoliko “gostiju” koji su izazivali nered. Zbog dva pokušaja ubojstva je i osuđen te je zatvorsku kaznu odavno odslužio. I u ovom slučaju nema osumnjičenih, 39-godišnjak je istražiteljima znao reći samo da je na njega pucano iz bijelog automobila, ne i marku, kamoli registracije.Odmah je prebačen u splitsku bolnicu.

Poznat je po slučaju od prije desetak godina kada je kao vlasnik kafića propucao nekoliko “gostiju” koji su izazivali nered. Zbog dva pokušaja ubojstva je i osuđen te je zatvorsku kaznu odavno odslužio. I u ovom slučaju nema osumnjičenih, 39-godišnjak je istražiteljima znao reći samo da je na njega pucano iz bijelog automobila, ne i marku, kamoli registracije.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • ljubica ljubičica_1 27.12.2018.

    Odkud toliko oružja?

  • najiram 10 27.12.2018.

    pa vidjelo bi se trag baruta na odjeći...možda ima životno osiguranje pa mutio sa policom...a to samo on najbolje zna...kaj je bilo ipak na kraju...

  • Snajperist_1 26.12.2018.

    Smisno,ocito osoba ne suradjuje pa ste bacili patku....parafinske rukavice i auto na vjestacenje,rezultat za cas...tako ljudi pisete nemate pojma sta pisete...al nek.se pise:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare