To je to što me zanima!

Mladići se vozili na krovu auta i mahali prolaznicima

Njima je takva vožnja bila zabavna jer su se smijali i mahali prolaznicima. No mi smo se užasno bojali da ne padnu na cestu, kaže naša čitateljica
Vidi originalni članak

Na Uskrsni ponedjeljak bili smo na izletu u prekrasnom Hrvatskom Zagorju. No mogao je završiti i tragično, priča naša čitateljica M.J. koja nam je poslala fotografiju.
- U Krapinskim Toplicama smo sustigli automobil, zagrebačkih registracija. Na njegovu krovu su sjedila dva mladića, stara oko 17 godina. Njima je takva vožnja očito bila jako zabavna jer su se smijali i mahali prolaznicima. No mi smo se užasno bojali da ne padnu na cestu ili na naš auto - kaže čitateljica. Dodaje kako su se iza automobila vozili pola sata.
- Ceste su vijugave i teško je bilo preteći auto. Zato smo se vozili iza njih. Tek su se na ulazu na autocestu Zagreb-Macelj malo smirili te konačno ušli u automobil. Nadam se samo da će drugi put  razmisliti o takvoj vožnji, a sad mogu biti sretni da nisu nastradali - zaključila je M.J. iz Varaždina.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • KrajinaForce 14.04.2009.

    Zena kad slika,omfg

  • sikorsky 14.04.2009.

    Jao babure čorave pa zar nisi vidjela da samo napola vire kroz cabrio krov i čvrsto stoje u vozilu?Možda su dečki u vojnoj školi za tenkiste pa samo vežbaju stabilnost i koordinaciju tijela u pokretu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare