To je to što me zanima!

Mladići u Dugom Ratu Audijem prešli u suprotni trak, prvo 'pomeli' Golfa, a potom i kombi

Dežurna zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Splitu naložila je izuzimanje krvi i urina sudionika prometne nesreće u kojoj je ozlijeđeno 15 ljudi. Tražila je i snimke nadzornih kamera te izradu vještačenja
Vidi originalni članak

Dežurna zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Splitu, u suradnji s policijom i sudskim vještakom za promet, provela je očevid prometne nesreće u kojoj je na magistrali u Dugom Ratu, u noći na subotu oko 00:30 sati, ozlijeđeno 15 osoba.

Prema dosad utvrđenom, u prometnoj nesreći su sudjelovala dva osobna vozila marke Audi i VW Golf te kombi vozilo marke Mercedes. Kako je utvrđeno, vozač Audija je tijekom vožnje iz smjera Omiša prema Splitu prešlo na suprotni prometni trak. Prvo se sudario s vozilom marke VW Golf, a potom i kombijem u kojem su bili belgijski državljani. U nesreći je petnaest osoba zadobilo tjelesne ozljede, a nakon obrade u KBC-u Split, njih 12 je pušteno na kućnu njegu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vozač i suvozač iz Audija, inače hrvatski državljani te belgijski državljanin iz kombija zadobili su teške tjelesne ozljede.
- Dežurna zamjenica je u sklopu očevida naložila izuzimanje krvi i urina sudionika prometne nesreće, snimki nadzornih kamera te izradu prometno-tehničkog vještačenja, nakon čega će u suradnji s policijskim službenicima PU splitsko-dalmatinske nastaviti s provođenjem daljnjih izvida radi utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće – stoji u priopćenju Općinskog državnog odvjetništva.
Podsjetimo, mladić od 19 godina ima trenutno se nalazi u Jedinici intenzivnog liječenja Klinike za anesteziologiju s ozljedama glave i prsišta i bori se za život.

Na liječenju u Klinici za kirurgiju je 21-godišnjak s teškim ozljedama prsišta. On nije životno ugrožen, kao ni 17-godišnji Belgijac koji je zadobio teške ozljede zdjelice.

Iz PU splitsko-dalmatinske ranije su izvijestili kako je ozlijeđeno šest hrvatskih državljana i devet državljana Belgije. Pet osoba je zadobilo teške tjelesne ozlijede, od čega dvoje nije hospitalizirano. Njih 10 zadobilo je lakše tjelesne ozlijede.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Jopazg 22.07.2023.

    Opet nije bmw. Pojedini komentatori ne mogu vise izdrzati!

  • deda991 22.07.2023.

    piše ti...19 i 21

  • zelena mamba 22.07.2023.

    Koliko godina imaju ova dvojica iz Audija ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare