To je to što me zanima!

Mladiću šakom slomio čeljust i natjerao ga da svima plati piće

Osveta? Jure je pet dana bio u bolnici. Misli da mu je batine namjestila konobarica koja mu je isplatila 60 kuna koje je dobio poker-automatu. Batinaša nije ranije vidio
Vidi originalni članak

Jure Petrušić (22) brutalno je pretučen prošli tjedan ispred kafića u Velikoj kraj Požege. Zbog teških ozljeda pet dana je proveo u bolnici. Pretukao ga je muškarac (42) iz Golobrdaca. 

Uopće ga ne poznajem. Pitao me što sam pričao o njemu i udario šakom u glavu, kazao je Jure Petrušić

- Uopće ga ne poznajem. Pozvao me u nedjelju navečer u kafić da kažem što sam o njemu pričao. Rekao sam mu da ne znam o čemu je riječ. Udario me šakom u glavu i pao sam u nesvijest. Kad sam došao sebi, natjerao me da stojim pokraj stola i svima platim piće. Prijetio je da će ubiti mene i moje ako kažem policiji - priča Jure.

Premlaćivanju je prethodio Jurin dobitak na poker-automatu.

- Dobio sam 60 kuna, koje mi je isplatila konobarica. Navečer me nazvala i rekla da sam pokrao aparat. Čak sam ja nazvao policiju, a ona im je rekla da je sve greška. No, prijetila je da će mi se osvetiti. Sutradan je s ovim koji me prebio bila na kavi pa mislim da je sve njezino maslo - kaže Jure. 

Idi na 24sata

Komentari 128

  • skivey 10.05.2012.

    Mislim da je upostupku policije da ako netko prijeti smrću...a dečko je izjavio tako...obavezna detaljna pretraga kuće i svih objekata onoga koji prijeti te oduzimanje svog naoružanja koje posjeduje...pa zatim prijave ako posjeduje a nije legalno. To što je učinio dečku nije ok ...treba mu poslat kaznenu ekspediciju u tu pripizdinu otkud je...pa nek plača runde on a usput mu naravnat p..ku svaki put kad pokuša progovorit.

  • skivey 10.05.2012.

    Meni se čini da danas poker aparati služe samo za zabavu i zabranjene su bilo kakve isplate ili dobici osim u automat klubovima. Prema tome ajmo inspekcijo..čitate li vi ove izjave.

  • mangup@dj 09.05.2012.

    sad kad znaš tko su krivci valjda znaš šta ih sljeduje

Komentiraj...
Vidi sve komentare