To je to što me zanima!

Mladiću ukrali sat, mobitel i novčanik u vrijednosti 30.000 kn

Velika Gorica: Tinejdžeru (16) su dvojica maskiranih napadača, uz primjenu fizičke sile, ukrali vrijedan sat Rolex, mobitel iPhone i novčanik s novcem i dokumentima
Vidi originalni članak

Dvojica maskiranih napadača su u petak oko 23 sata opljačkali mladića (16) u Velikoj Gorici i lakše ga ozlijedili. Dvojac mu je, uz primjenu fizičke sile, ukrao sat Rolex, mobitel iPhone i novčanik s novcem i dokumentima. Šteta se procjenjuje na oko 30.000 kuna.  

Idi na 24sata

Komentari 114

  • IvanGrobenski 31.05.2012.

    welcome to velika gorica.... -.-

  • tennica3 29.05.2012.

    ne znam zašto uopće pišete ovakve besmislene komentare, ako ima rolex, iphone i takve stvari, ne mora značiti da mu je tata nekakav mafijaš i bogataš, Boga pitaš što ste vi sve ovdje napisali, vjerojatno je imao nedavno rođendan.. ma i da nije što vas uopće briga kako tko živi. Dečko je napadnut vjerojatno bez razloga, oni su samo htjeli novce i to su dobili, a nadajmo se da će im se uskoro obiti o glavu.

  • KristijanAugustinovic 29.05.2012.

    Dvojica na jednog,odlicno.Zasto decka sudite zato sto je imao rolex?naravno da ga nije on zaradio,al mu je otac...Da ja imam toliko novaca ja bi svom djetetu isto priustio rolex ako mi to nije problem,pricate glupost! decko ima 16 godina pobogu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare