To je to što me zanima!

Mladog vratara vršnjak udario koljenom, ostao bez bubrega

Marko Gavrić (16) čudom je ostao živ nakon što je na njega neoprezno 'startao' vršnjak iz Rijeke. Njegov bubreg se od siline udarca rasprsnuo, objasnili su liječnici
Vidi originalni članak

Mladi vratar Marsonije Marko Gavrić (16) ostao je bez bubrega nakon što je na njega neoprezno 'startao' vršnjak iz Rijeke. Udario ga je koljenom u bubreg tijekom susreta Prve HNL za kadete na Kantridi, piše Večernji list.  

Marko je nakon udarca osjetio bol i teško je disao, ali ostao je na vratima do kraja utakmice. Liječnik kluba mu je nakon utakmice dao tabletu protiv bolova koja mu je još više odmogla i počeo je povraćati. Višesatno putovanje busom je preživio, ali odmah nakon dolaska u Slavonski Brod odvezli su ga na Hitnu pomoć. Operirali su ga, a liječnici tvrde da je čudo da je preživio. Bubreg mu se, naime, od siline udarca rasprsnuo, a liječnici su strahovali da će mu morati izvaditi i slezenu. 

Marko se nakon operacije dobro oporavlja, a u bolnici će ostati još najmanje desetak dana. O dječačkom snu da postane vratar Hajduka više ne razmišlja i samo želi što prije otići kući. 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • WOMANIZER 21.04.2013.

    ajme fakat strašno! brz oporavak!

  • SBraja 11.04.2013.

    Frende tvoja 1 te čeka ;) <3

  • 4Life 10.04.2013.

    Preputovat pola Hrvatske s puknutim rebrom i ozljeđenim bubregom svaka cast, mogu samo zamislit kako je bilo to :'(

Komentiraj...
Vidi sve komentare