To je to što me zanima!

Mlatili francuskim ključem čovjeka ispred ulaza u Mall

ZAGREB: Jedan automobil je drugome prepriječio put. Vozači su izašli i posvađali se. Dvojica su izašla iz auta i počela mlatiti muškarca alatom...
Vidi originalni članak

Ne mogu vjerovati da iz svađe nastane to da pred očevicima tuku čovjeka metalnim francuskim ključem. Ja sam šokirana, rekla nam je čitateljica koja je u četvrtak oko 12 sati svjedočila tučnjavi na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik, ispred Avenue Malla.
- Išla su dva auta i onda je jedan drugom prepriječio put. Vozači su izašli i posvađali se. Onda su odjednom dvojica iz auta koji je prepriječio put počela mlatiti čovjeka iz drugog automobila - kaže čitateljica. Policija je potvrdila kako je uistinu bila tučnjava na Aveniji Durbovnik. N. J. (41) vozio se u autu sa sinom (15). Oni su prepriječili put M. B. (25). Onda je N. J. izvadio francuski ključ i udario M. B. te ga lakše ozlijedio.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • kurvis 27.02.2009.

    Pošto ste svi toliko pametni.. Konzutiraj te se sa policijom pa doznajte pravu pricu i komentirajte izjave.. Ja poznajem i toga decka i oca. nikad probleme nisu radili.. po nacionalnosti su romi.. A da se vama jebe mater ciganska u prometu. to bi vama sigurno bilo ugodno i fino za čut. i da vam izađe čovjek koj je 20 centimetara višlji od vas.

  • Zeljk0 27.02.2009.

    ...i onda je M.B (25) izvadio pljucu i ukokao ga s metkom u glavu

  • casio 27.02.2009.

    Treba kupovati kvalitetan alat. Oni od kineza hoče puknut. I šta si onda napravio?

Komentiraj...
Vidi sve komentare