To je to što me zanima!

Mlatili su ih letvom: Policajac i prijatelj prebili dvojicu mladića

Dječaci su gradu Vranje u Srbiji demolirali kafić u vlasništvu policajca i njegovog prijatelja. Pobjegli su, ali su ih vlasnici uhvatili. Bacili su ih na pod i cipelarili. Zatim je jedan od njih dohvatio letvu...
Vidi originalni članak

Sprskim medijima jučer se prošririla snimka na kojoj navodno dva policajca tuku dva maloljetnika u gradu Vranje na jugu Srbije.

Blic piše kako je do tučnjave zaista došlo te da je jedan od napadača pripadnik srpske Žandarmerije. Video je snimljen 13. siječnja u dvorištu vranjske gimnazije Bora Stanković.

Na njemu policajac Davor Aleksić i njegov prijatelj Miloš Stojmenović tuku maloljetnike. Bacili su ih na tlo, udarali rukama i nogama, a zatim je jedan od njih dohvatio letvu i počeo mlatiti jednog od dječaka. Nakon premlaćivanja, ostavili su maloljetnike da leže u snijegu i zaputili se prema automobilu.

 

Navodno su dječaci prije toga demolirali kafić 'Gajba' u vlasništvu Aleksića i Stojmenovića. Trgali su i bacali inventar, prijetili noževima. Radnici su pozvali šefove u pomoć, a maloljetnici su pobjegli u gimnazijsko dvorište. Tu su ih, piše Blic, vlasnici lokala pretukli. Sve su snimile nadzorne kamere škole. 

- Policija je nakon uvida u video zapis sa sigurnosnih kamera koje su instalirane u školi, ustanovila da su Davor Aleksić iz Vranja, inače pripadnik Žandarmerije i Miša Stojmenović iz Vranja, fizički napali oštećene, maloljetnog V. V. i S. D, tako što su ih udarali rukama i nogama, a osim toga Stojmenović je drvenom letvom udario oštećenog S. D. - priopćili su iz srpskog Tužiteljstva.

Osumnjičene terete za nanošenje lakših tjelesnih ozljeda. 

- Policija je oko 23.30 sati obavijestila dežurnog zamjenika da je Miša Stojmenović u bijegu, a Davor Aleksić na odjelu psihijatrije zbog stresa - navodi se dalje u priopćenju Tužiteljstva koje će za osumnjičene zatražiti pritvor kako ne bi utjecali na svjedoke.  

Idi na 24sata

Komentari 88

  • 28.01.2019.

    steta sto nije bilo jos jedne letve

  • giovanni123 28.01.2019.

    Neće vise..

  • generacijaa 28.01.2019.

    Sve po zakonu kako reče njihov presednik ONAJJJJ nitko ne smije da vas bije osim naše policije...udriiiiii

Komentiraj...
Vidi sve komentare