To je to što me zanima!

Mljekari iz cijele EU najavili su veliki prosvjed u Bruxellesu

Mnogi mljekari i poljoprivrednici najavili su dolazak vlakom i automobilima. Pridružit će im se i 30-ak mljekara iz Hrvatske koji su prema Bruxellesu krenuli autobusom
Vidi originalni članak

Europski mljekari za ponedjeljak 26. studenog najavili su veliki prosvjed u Bruxellesu gdje se očekuje više od 1000 traktora iz cijele Europe. Mnogi mljekari i poljoprivrednici najavili su svoj dolazak vlakom i automobilima. Mljekari prosvjeduju uoči sastanka u Europskom parlamentu i Vijeću ministara.

Pridružit će im se i 30-ak mljekara iz Hrvatske koji su prema Bruxellesu krenuli autobusom, javlja HRT. 

Ministri poljoprivrede zemalja članica EU u ponedjeljak i utorak sastaju se u Bruxellesu gdje će raspravljati o stanju u resoru poljoprivrede i budućnosti zajedničke poljoprivredne politike, piše belgijski RTL. 


Idi na 24sata

Komentari 57

  • frabrne 26.11.2012.

    Koga zanima kako izgledaju pravi prosvjedi prema kojima su naši dječja igra neka si pogledaju video http://youtu.be/GR1GTzOO1BQ , pa kad naši budu slijedeći puta prosvjedovali u metropoli molite boga da im ovi iz ne uzvrate posjet i dođu im u pomoć.

  • gretaG 26.11.2012.

    Tralala,nebitno odakle sam.da je bespotrebno zaduživanje u vremenima kad je poljoprivreda na dnu je ono što komentiram.otkupne cijene su sve niže a još gore će biti kad se uđe u EU i seljak će teškom mukom pokriti troškove i kredite.i da,radim u banci i vidim što sedogađa

  • tralalaaa 26.11.2012.

    evo malo naše realnosti a ovak je trenutno u bruxelesu hr/vijesti/clanak/o...ju/649158.aspx

Komentiraj...
Vidi sve komentare