To je to što me zanima!

Mljekari najavili da dolaze traktorima u Ministarstvo

Udruga mljekara Republike Hrvatske, koja okuplja 22 mljekarske udruge iz cijele zemlje, najavila je za 1. ožujka veliki prosvjed pred ministarstvom
Vidi originalni članak

Udruga mljekara Republike Hrvatske, koja okuplja 22 udruge iz cijele zemlje, najavila je za 1. ožujka veliki prosvjed pred zgradom ministarstva poljoprivrede u Zagrebu. Svoj dolazak u Zagreb potvrdilo je preko 600 mljekara koji će traktorima blokirati Vukovarsku ulicu. Mljekari traže povećanje otkupne cijena mlijeka na 3,91 kune po litri jer sa sadašnjih 1,40 kuna ne mogu pokriti troškove. Zahtijevaju i od države redovitu isplatu poticaja i kapitalnih ulaganja. Napomenuli su da su otvoreni za razgovore i da ne žele prosvjedovati, ali da se radi o njihovom opstanku.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • vferari 26.02.2012.

    Ovo je više nego nedopustivo.ovo je očiti način pokušaja rušenja legalno izabrane vlasti od onih koji su izgubili izbore a samim tim žele zaštititi nezarađene privilegije na račun svih nas poreznih obaveznika. Žele reakciju policije kako bi mogli kukat i napadat vladu.U svakoj normalnoj demokrackoj državi kad se ometa normalno funkcioniranje države policija nakon upozorenja mora djelovati.Ustavno pravo građana da se po svojoj državi mogu kretati slobodno i neometano.

  • plavi cvijet 23.02.2010.

    @anka12 Kakve veze ima tko što radi? Svaki posao je jednako važan i svakog čovjeka treba poštovati. Moja podrška seljacima! Otkupna cijena litre mlijeka je stvarno premala. Samo, pitanje je, da li će se netko od njih udostojiti uopće s vama razgovarati. To je njima ispod časti. Kad budu izbori onda će izaći iz ureda i tražiti vas.

  • anka12 23.02.2010.

    i ja bih da mi za 300% uvečaju plaču,ali fučkaj ga neda država,a radim odgovorniji posao od hranjenja kravica

Komentiraj...
Vidi sve komentare