To je to što me zanima!

Mljet bez apoteke jer nemaju kadra koji želi ondje raditi

U tijeku su pregovori s jednim kandidatom. Ako ne prihvati uvjete koje mu nudimo, ići će se na novi natječaj. Ne znam kad će apoteka ponovno raditi, kaže ravnateljica nadležnih Dubrovačkih ljekarni
Vidi originalni članak

Magistra farmacije na Mljetu otišla je u zasluženu mirovinu 30. svibnja i od tada je cijeli otok ostao bez jedine apoteke.

- Ljekarna je županijska ustanova i imamo problem s kadrom. U tijeku su pregovori s jednim kandidatom. Ako ne prihvati uvjete koje mu nudimo, ići će se na novi natječaj. Ne znam kad će apoteka ponovno raditi - rekla nam je ravnateljica nadležnih Dubrovačkih ljekarni Marija Begović Lučić. Objašnjava kako su u kontaktu s liječnikom i da se uredno ispisuju elektronički recepti. Mještani lijekove mogu podići u ljekarni u Gružu.

- Zaista nastojimo olakšati situaciju pa smo spremi i na dostavu lijekova brodom ako se pojavi takva potreba - zaključila je Begović Lučić. Apoteka na Mljetu otvorena je osamdesetih godina i radila je u kontinuitetu do ovoga ljeta.

Foto: Ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 11

  • doktorzhorzh 05.08.2018.

    Zato jer traže radnika za apoteku umjesto za ljekarnu... Zato nema nikoga jer se riječ apoteka koristila dok je moja baba bila cura... haha

  • jeep frik 05.08.2018.

    A postavljena slika je stara ljekarna u ul.grgura ninskog u Karlovcu.

  • anakonda1234 05.08.2018.

    Kakvi su uvjeti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare