To je to što me zanima!

Mobitelom snimio kako ga susjed hladnokrvno ubija

Ubojica L. (52) Ewald se na sudu brani pričom kako je vatrogasac 'izronio' iz mraka s čekićem u ruci. Sve je, kaže Ewald, bila samo samoobrana
Vidi originalni članak

Dok se snimka s mobitela 'vrtjela' u sudnici, neki su zaplakali. Vatrogasac Guenter N. (33) iz njemačkoga grada Aldenhovena igrom slučaja snimio je vlastito ubojstvo. Sa susjedom L.Ewaldom (52) često se sukobljavao zbog preglasne glazbe. Ewald mu je zbog toga s prijateljima često znao namjerno isključiti struju na stubištu. Tako je bilo i kobne večeri. Guenter je po mraku stigao kući. Struja je opet bila isključena. Iz opreza je upalio kameru na mobitelu i pozvonio susjedu na vrata. Ewald, vičan u baratanju oružjem, uperio je u nesretnog vatrogasca pištolj i opalio u njega devet metaka. Guenter je pao mrtav. Ewald se na sudu brani pričom kako je vatrogasac 'izronio' iz mraka s čekićem u ruci. Sve je, kaže Ewald, bila samoobrana. No obdukcija je pokazala da je Ewald Guenteru svih devet metaka ispalio u leđa.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Dadolino 07.11.2008.

    žalosno

  • cocalo 06.11.2008.

    \'bekorisni\' zelis vidjet snimku? malo bi akcije a? bas si bolestan

  • rotor 06.11.2008.

    Pucao je on u zrak..al ovaj je bio povelik pa ga je slučajno 9 puta pogodio...u leđa I to bi neki naš sudac sigurno \"popušio\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare