To je to što me zanima!

'Mogu ja sve': Vozio autobus i upisivao podatke, telefonirao...

Zabrinuti putnik snimio je vozača autobusa kako tijekom vožnje pri brzini od 110 kilometara na sat popunjava službene dokumente, broji karte i novac, telefonira...
Vidi originalni članak

Zabrinuti putnik koji se vozio na liniji Zadar - Zagreb snimio je vozača autobusa kako tijekom vožnje pri brzini od 110 kilometara na sat popunjava službene dokumente, dok istovremeno pretječe druga vozila te uz sve to priča i na mobitel. Da stvar bude goram vozio je po kiša i skliskom kolniku. 

Status putnika prenosimo u cijelosti.

""Ono kad vlasnik koncesije na liniji Zadar-Zagreb štedi na kondukteru, pa se vozač u vožnji s 42 putnika u busu po kiši i slaboj vidljivosti sa 110km/h na autocesti igra multipraktika. 20 minuta sam ga gledao kako broji novce, putničke karte i potvrde, upisuje podatke u dokumentaciju, na digitron računa i javlja se na mobitel - sve odjednom. Snimam i mislim se šta s tim dok u jednom momentu nije prešao metar ipo na pretjecajni trak a sivo vozilo s lijeva skoro udarilo u zaštitnu ogradu pa trubilo da ga budala primjeti. Rekoh mu: "učinite mi uslugu i stanite molim vas pa u miru odradite administraciju". Najprije se pokušao našaliti s "mogu ja sve", pa kad sam mu napomenuo da prevozi i 7 djece i da mi se ne gleda izvlačenje ljudi s vatrogasnim škarama, a i živio bi još", kaže lik: "evo, jeste zadovoljni?" Eto, jesam. Živ sam. Wow!", napisao je na Facebooku te objavio video kao dokaz.

Idi na 24sata

Komentari 164

  • Tiranosaurus 12.06.2016.

    A kaj taj putnik ne gleda svoja posla..nek proba zavirit u kokpit aviona pa bu dobil po nosu

  • Masiv 12.06.2016.

    Što se tiče ovog vozača nema nikakvog opravdanja za ovo što je radio u vožnji, a još manje treba imati za njegovog gazdu koji je proklet za parama pa nije zaposlio još jednog čovjeka da radi ovaj posao naplate karata.Što se tiče nekakvog reda prvo treba stati na kraj njihovim gazdama odnosno donijeti zakon da svaki bus bilo onaj u međugradskom ili prigradskom prijevozu mora po zakonu imati dva vozača , ako se zatekne kad ga policija zaustavi da nema onda bi trebale ići drakonske kazne za gazde e onda bi se možda mogao uvesti red .Naravno to bi trebalo važit i za kamione koji su još posebnija priča od vozača autobusa.

  • DedaCvrle 12.06.2016.

    Kada sam bio mali oduvijek sam maštao da umrem kao moj djeda..... opušteno, smireno sa blaženim osmjehom na usnama i u snu.... a ne kao njegovi putnici u autobusu... vriska, dreka, zapomaganje, plač..... :)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare