To je to što me zanima!

Moguće je da Karamarko padne pa da Most nastavi s Brkićem

Parlamentarna demokracija je degradirana u Hrvatskoj, Sabor je postao automat za zakone, no ovog puta nije toliko, tijesna je većina, na kraju će odlučiti o svemu Saboru, rekao je Sinčić
Vidi originalni članak

Moguće je da Karamarko padne i da sam da ostavku ako ga udari moral. Ključno je da je trebao sam shvatiti u kakvoj situaciji se nalazi. Ako gledate Most i njegov stav vidite da su promijenili priču. Prvo su govorili da ne znaju ništa i da će čekati Povjerenstvo, a sada obrat. Nakndanom pameću žele sudjelovati u ispravnom potezu, rekao je čelnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić za N1.

Istaknuo je kako sve ovisi o Saboru. 

- Parlamentarna demokracija je degradirana u Hrvatskoj, Sabor je postao automat za zakone, no ovog puta nije toliko, tijesna je većina, na kraju će odlučiti o svemu Saboru - rekao je Sinčić.

- Sve što se događalo s Mostom je puno obrata, možda predsjednica pozove Petrova pa se sve promijeni, ne moramo se bojati boriti protiv tako nečega, moramo se boriti protiv korupcije.

Sinčić je poručio da Živi zid neće sudjelovati u preslagivanjima te da je Most pokazao da s takvim strankama ne treba koalirati.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Sandokan Janosik 27.05.2016.

    Pa onda si ti ili Brkić veslo sisali

  • centarfor 27.05.2016.

    U otvorenom je odmah prihvatio nečiji prijedlog da se HDZ i SDP povuku a stvar u ruke preuzmu mladi intelektualci. Možda si mlad ali intelektualac nisi.

  • bubasinter 27.05.2016.

    7300 kn svaki misec a imam osnovnu skolu i tako dok neumrem!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare