To je to što me zanima!

'Moja Klara, nisi nam dala da se oprostimo od tebe'

U trenutku kada su lijes sa Klarom spuštali u raku, suprug Zlatko prekrio je lice maramicom i zaplakao. Njena majka također je bila neutješna...
Vidi originalni članak

Klara, moja Klara, nisi mi dopustila ni da se oprostimo od tebe, neutješno je kroz suze ponavljala Klarina majka na ogulinskom groblju Sv. Jakov. Zlatko Sabljak (26) nijemo je stajao kraj nje. U trenutku kada su lijes sa suprugom Klarom (23) spuštali u raku, prekrio je lice maramicom i neutješno plakao. Nakon mjesec dana borbe sa posljedicama svinjske gripe, njegova voljena Klara zauvijek je napustila njega i njihovu djecu Viktoriju (2) i Magdalenu (4). Par dana prije toga, izgubio je i njihovo treće dijete. Nedugo nakon što se zarazila svinjskom gripom, Klara je sa visokom temperaturom i u 24. tjednu trudnoće završila na respiratoru u ogulinskoj bolnici. U zagrebačku zaraznu bolnicu Dr. Fran Mihaljević prevezli su je 21. prosinca i priključili na umjetna pluća. Zlatko i obitelj dugo su se nadali oporavku, posebice kada je oko Nove godine nastupilo poboljšanje. Tada ju je i posljednji puta vidio i rekao joj da skupi snagu i vrati se njemu i njihovim kćerima.
Od Klare se u tišini oprostilo i petstotinjak mještana i prijatelja, koji su sa cijelom nacijom gotovo mjesec dana strepili za život mlade žene. Viktorija i Magdalena još ne znaju da njihove mame više nema. Premalene su da bi bile na sprovodu. Na njihovu majku koju su prerano izgubile podsjećat će ih otac Zlatko. Svjestan je, kaže. da mora biti jak zbog njih, jer su mu one jedino što mu je ostalo.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Malkavian 22.01.2010.

    Sućut obitelji, a žena i beba počivali u miru, neka vas anđeli čuvaju. a onaj tko je pustio tu praseću gripu neka se srami..doći će maca na vratanca.. jer ta praseća gripa je čista izmišljotina i najžalosnije je kad se dogode ovakvi scenariji. Neka objave koliko je ljudi umrlo od cjepiva. Još jednom, sućut obitelji.

  • promet 18.01.2010.

    Iskrena sućut

  • dlovnicki 18.01.2010.

    prestrasno...tako jedna mlada zena i jos k tome dvoje malene djecice kuci...ajme nemam rijeci...neka joj je laka zemlja a njenoj obitelji puno puno snage za dalje :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare