To je to što me zanima!

'Moju kćer (14) oteo je dečko (17) i odveo ju u svoje selo'

Senada Ivanović (14), učenica 7. razreda u srijedu nije išla u školu jer je bila bolesna. Oko 10 sati uputila se u središte Pitomače i od tada se ne zna ništa o njoj
Vidi originalni članak

Senada Ivanović (14), učenica 7. razreda, u srijedu nije išla u školu jer je bila bolesna. Oko 10 sati uputila se u središte Pitomače i od tada se ne zna ništa o njoj. Senada ima tamnu kosu, visoka je 155 cm i jače je tjelesne građe. Bila je obučena u crnu majicu, ljubičaste traperice i ružičasti gornji dio trenirke. Majka Klaudija sumnja da je otišla s Antoniom B. (17) iz Prgomerja s kojim je bila u četveromjesečnoj ljubavnoj vezi. Otac Dražen dodaje da nije otišla dobrovoljno jer s dečkom nije htjela ni razgovarati, a on ju je naganjao.

- Na dan kad je nestala, u susjednom mjestu su vidjeli Antonijeva brata i rođake. Čekam da mi se jave iz policije. Pa ne mogu se tući sa svima u selu - kaže otac. 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Velečasni 1 05.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Palmira2 05.10.2011.

    A čuj to je u njihovim običajima da otmu mladu, i da se žene u tim godinama. A mi kao poslušni europejci smo im dali prava nacionalne manjine i sve ostale beneficije, pa sad nemremo ništ po tom pitanju jer smo također obvezni poštivati njihove običaje. Zanimljivo zar ne... Pada mi napamet osnovati manjinu obespravljenih i zahtjevat onda svoja 3 mjesta u Saboru, jer mi je to očito jedini način da si srihtam neku poštenu mirovinu u ovoj kradezeovoj državi..

  • Boy X 05.10.2011.

    Treba pod hitno mjenjati zakon prema romima,jer policija kod nekih slučajeva je nemočna i meče se riziku jer budalu nesmije udariti ni vređati a to oni koriste debelo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare