To je to što me zanima!

'Moju ravnateljicu su gledali i u Normandiji, ispunila je svoj cilj'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Korenički profesor Ante Kovač smatra da njegovo komentiranje suludih ceremonija nije nikakva hrabrost. Rekao je za HTV kako više uopće neće istupati u javnosti
Vidi originalni članak

Profesor hrvatskog jezika iz Korenice, Ante Kovač još je jednom gostovao pred kamerama HRT-a, no najavio je kako "ovime prestaju sve njegove medijske aktivnosti". Iako je preko noći postao prava zvijezda, Kovač kaže da se ne osjeća tako.

- Moja ravnateljica je zapravo htjela biti na televiziji. Baš me zovu jedni prijatelji iz Normandije da su gledali moju ravnateljicu čak u Normandiji. Tako da su joj se ispunila očekivanja - ironično je prokomentirao profesor. Smatra da njegovo komentiranje suludih ceremonija nije nikakva hrabrost.

- Ja sam studirao povijest i još nikada nisam čuo ili pročitao da je netko zbog plakanja proglašen hrabrim. To je malo čudno - rekao je Kovač.

Podsjetimo, profesor se "proslavio" nakon što se "rasplakao" pred kamerama HTV-a kako bi pokazao koliko je "ganut" otvaranjem novog okretišta autobusa pred osnovnom školom u Korenici. Nakon njegovog ismijavanja, ravnateljica škole Vesna Vidović najavila je da će ga tužiti i poručila: "Imat' će on zašto plakati".

Idi na 24sata

Komentari 49

  • sunny_kissa 04.01.2012.

    Car :)

  • dolino 31.12.2011.

    Daj pogledaj samo ovu glupaču od ravnateljice, kobila jedna

  • minithem 31.12.2011.

    tipcno-i nikome ne pada na pamet da tu glupu zenu makne sa funkcije ravnatelja

Komentiraj...
Vidi sve komentare