To je to što me zanima!

MOL Vladi: 'Ne tratite vrijeme i novac na Sisačku rafineriju'

Nakon što je objavljena interna Inina analiza iz listopada 2012., koja je dosad bila nepoznata i prema kojoj rafinerija u Sisku ne stvara gubitke, oglasili su se iz MOL-a
Vidi originalni članak

Nakon što je u medijima objavljena interna Inina analiza iz listopada 2012., koja je dosad bila nepoznata i nedostupna javnosti i prema kojoj rafinerija u Sisku ne stvara gubitke, priopćenjem su se oglasili iz MOL-a, javlja HRT.

"Medijska izvješća o takozvanoj tajnoj studiji INA-e prema kojoj bi Sisačka rafinerija mogla biti profitabilna podsjećaju nas na situaciju sa sportašem koji je godinama zauzimao zadnje mjesto na svim natjecanjima, no usprkos svim gubicima njegovi su ambiciozni roditelji i dalje uvjereni da će jednom ostvariti uspjeh.

Nažalost, nečija je dužnost obavijestiti roditelje da ne bi trebali tratiti vrijeme i novac jer njihov sin nije prava osoba za sučeljavanje s natjecateljima. Slično ovomu primjeru, važnost takozvanih tajnih studija jednako je subjektivna kao i uvjerenje ambicioznih roditelja.

Nije ugodno što vodstvo INA-e mora ispasti negativac u cilju objektivnosti i iskrenosti, ali je neizbježno u najboljem interesu tvrtke, kao i države", kaže se u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Prva Proleterska 12.10.2014.

    Pa zato je modernizirajte . Samo nema studije , da bi rušenjem ove silne gvoždurije , koštalo više nego izgradja novoga postrojenja. A možda je zemljištu tolko porasla cijena , da se u vidu te raćunice na tom zemljištu ništa ne isplati raditi nego srušiti i zemljište prodati za izgradnju poslovnih i spavaćih zgrada.

  • colonelo 10.10.2014.

    ... trati ova nesposobna jugo komunistička vlada sve - vrijeme, novac, naše živce, strpljenje ... potratila je na kraju i svoj vijek ... ovo sa rafinerijom spada u serijala " ne damo naša brodogradilišta" ... niš' što ne zarađuje ne može opstati ma koliko mi "ne damo"jer u tom slučaju "dajemo" lovu koju moramo posuditi ... strava ...

  • jdn 09.10.2014.

    potpuna istina

Komentiraj...
Vidi sve komentare