To je to što me zanima!

Moli u videu: 'Platite, inače će mi 26. veljače odrubiti glavu...'

Nijemac je otet prije tri mjeseca. Bio je na jahti sa ženom. Ženu su ubili, a njega oteli. Otmičari za njega traže 570.000 eura. To je već drugi put da je otet
Vidi originalni članak

Ako ne platite 570.000 eura, ubit će me 26. veljače. Odrezat će mi glavu. Ako sve krene nizbrdo, želim da moja obitelj..., rekao je Jürgen K. (70) i počeo plakati.

Nijemca je 6. studenog otela teroristička grupa Abu Sayyaf i odvukla u džunglu. Filipinska grupa nedavno je na Twitteru objavila video u kojem se Jürgen K. obraća njemačkoj vladi. Pored njega stoje naoružani muškarci od kojih jedan u ruci drži mačetu. Jürgen u videu kaže da želi opet biti slobodan, ali se na snimci čuje i kako je rekao da ne vjeruje da će nešto biti i da će odavde otići živ. Jürgen je otet s jahte.

Njegovu ženu Sabine M. (59) su ubili. Policija je našla njezino tijelo na jahti. Bilo je golo i imalo je prostrjelne rane. Ni Njemačka ni Filipini nisu komentirali video.  Jürgen i Sabine već su jednom bili oteti. Oteli su ih somalski gusari 2008. godine i u zatočeništvu su bili 52 dana, a onda je plaćeno 445.000 eura otkupnine te su pušteni, piše Bild. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • ivan48hr 15.02.2017.

    Tko te šiša stari fosil od objesti nisi znao što radiš ,sada si završio karijeru lutanja i ne vrediš 570,000 eura.Ja te ne žalim što nisi došao na Jadran i uživao.

  • princezanera 15.02.2017.

    Svijet je prepun budala. Jedna manje neće ništa promijeniti. Uvijek će biti kreatura koje ponove istu priću.

  • Igor Petak 15.02.2017.

    R deda moj pa koji te vrag vukao na Filipine, nije niti jadransko more sigurno (Horvatinčić i ostali) ali nitko te nebi oteo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare