To je to što me zanima!

Molili za don Ivicu i Kraljevića kojeg je u župi istukao nasmrt

Ovdje smo kako bi pružili potporu našem don Ivici, a u isto vrijeme izrazili sućut obitelji i prijateljima pokojnog Marka Kraljevića, rekla je organizatorica skupa
Vidi originalni članak

Vjernici i prijatelji pritvorenog svećenika Ivana Sinanovića (49) održali su molitveni skup u petak u 18 sati ispred suda u Dubrovniku. Njih stotinjak došlo je iz župa u kojima je služio Sinanović i to iz Konavala, Dubrovačkog primorja i Blata na Korčuli. Molitvi su prisustvovali i bikeri iz konavoske udruge 'Dvije rote' čiji je član  Sinanović. 

- Ovdje smo kako bi pružili potporu našem don Ivici, a u isto vrijeme izrazili sućut obitelji i prijateljima pokojnog Marka Kraljevića. Bože daj pokoj vječni preminulom Marku Kraljeviću, a snagu i duševni mir našem don Ivici. Don Ivicu znamo kao veselog i pozitivnog, poštenog i skromnog čovjeka, kao humanitarca, izuzetnog svećenika i pravog domoljuba, pravog i iskrenog prijatelja. Kao takvom smo mu došli dati svu našu potporu u ovim teškim trenucima. Došli smo mu izraziti ljubav u ovako velikom broju u slozi kako nas je on učio. Došli smo mu reći da smo uz njega i da mu vjerujemo - kazala je oraganizatorica molitvenog skupa Ivana Banac iz Popovića u Konavlima. 

Nakon  skupa vjernici i prijatelji svećenika Sinanovića su se mirno razišli.  

Podsjetimo, svećenik Sinanović i pokojni Kraljević posvađali su se, a potom potukli  u utorak oko 1.20 u župnom dvoru u Banićima. Sinanović je Kraljevića udarao silovito u lice. Kraljević je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu. Uzrok smrti je nagnječenje mozga. Sinanović je određen pritvor od mjesec dana. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • krokodill 12.06.2012.

    ima i moju podršku jer nisu jasne namjere sa kojima je u njegov dom provalio pijani Kraljević...samo je šteta što je sve završilo smrću

  • user_68632 26.05.2012.

    Pružaju potporu osobi koja je do smrti tukla čovjeka po licu. Lijepo, nema šta...

  • taraba 26.05.2012.

    Potpora,nego šta,sa ovog skupa krećemo u Rim,već smo složili zahtjev papi za beatifikaciju! Ipak je on naš velečasni i prepošteni bajker,bez ikakva razloga ocrnjen,ni kriv ni dužan dospio na naslovnice,a tako je human,dobročinitelj pravi dobroćudni! Ma sveti čovjek! Zar da robija a ubio je samo jednog??? Ccccc - koji zakoni nezakonski, a samo je radio svoj posao!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare