To je to što me zanima!

'Molim se za lopova kojeg sam ulovila da nas krade'

Časna Rozina (69) čula je u petak oko 14.50 sati čudne zvukove iz kapelice u zagrebačkoj bolnici Sestara milosrdnica. Spustila se i vidjela mladića..
Vidi originalni članak

Čula sam buku iz kapele i ušla unutra da vidim što je to. Ušla sam na kor i primijetila mladića koji je skidao naš projektor sa stupa, kaže časna sestra Rozina (69). Već 29 godina radi u bolnici Sestara Milosrdnica u Zagrebu. Glavna je sestra na odjelu urologije i brine o kapeli Presvetog srca Isusova u sklopu bolnice. R. P. (25) pokušao je u petak oko 15 sati ukrasti projektor.
- Brzo sam istrčala. Pozvala sam dvije gospođe da izađu, ali me nisu shvatile pa sam i njih i lopova zaključala u kapeli - govori Rozina. Odmah je pozvala zaštitare i policiju. Policajci su lopova zatekli u zaključanoj kapeli. Rozina se prepala lopova. Projektor je tek pripremila za misu. Njime prikazuju tekstove pjesama na zidu. Rozina je lopova ubrzo više žalila nego što ga se preplašila.
- Probudila sam se po noći. Nisam mogla gotovo uopće spavati koliko mi je žao tog mladića - kaže sestra Rozina.
- Čula sam da su ga zaštitari pitali zašto je to napravio, a on im je odgovorio da ni sam ne zna zašto je to radio - rekla je Rozina.


SHVATIVŠI DA GA JE VIDJELA ČASNA, PRAVIO SE DA MOLI
Sestra Rozina priča kako je i lopov primijetio nju te shvatio da ga je vidjela kako krade.
- Ostavio je projektor na stolicu i kleknuo na klupu. Pretvarao se da se moli sve dok nisu došli zaštitari i policija - kaže Rozina.
Ipak, ni zaštitari ni policija nisu povjerovali njegovoj varci. Policija ga je odvela na kriminalističku obradu u policijsku stanicu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • RenatoPlantosar 01.11.2014.

    on je samo gledo koja je marka projektora

  • Brat od rođe1 22.03.2009.

    ništa ne pametujem sami iznosim svoje mišljenje i ne pljujem po nikome kao ti i tebi slični pozdrav hottie

  • ja___zg 22.03.2009.

    ti brat od rođe vrati se tamo odakle si došao i prestani pametvati!!!!!!! jer nisi nimalo pametan

Komentiraj...
Vidi sve komentare