To je to što me zanima!

Monstrum mučio pa ubio svoju kćer od šest tjedana

Olusola Akinrele (34) slomio je šestotjednoj Leeyi lubanju, nogu i čak 22 rebra. Grizao ju je za prste dok nisu popucali. Umrla je od ozljeda mozga...
Vidi originalni članak

Nigerijac Olusola Akinrele (34) ubio je svoju kćer Leeyu staru samo šest tjedana koju je imao s njezinom majkom samo kako bi izbjegao deportaciju. Zatukao ju je do smrti jer nije prestajala plakati. Nekoliko dana prije slomio joj je lubanju, nogu i 22 rebra i ugrizao za nos. Dobila je sepsu. Grizao joj je i prste dok nisu popucali. Tresao ju je i bacio u pod i tada je umrla. Akinrele je dobio 16 godina zatvora.
- Žalosno je da vas nimalo nije interesirala Leeya. Njezino rođenje vidjeli ste samo kao sredstvo protiv deportacije - rekao je sudac Philip Clegg. Akinrele je stigao u zemlju sa studentskom vizom, ali je odbijao otići. Uselio se kod Kelly Inman (21) 2004. godine. Rodila mu je kćer 2006. godine. Bolničari su našli dijete na podu nakon što ih je pozvala Inman. Leeya je umrla 12 dana kasnije od ozljeda mozga. Majka je dobila pet godina zatvora jer je priznala da je dozvolila smrt svog djeteta. Akinrelea će deportirati nakon odsluženja kazne.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • becky8876 20.02.2010.

    samo 16 godina???!!!!!!! treba ga doživotno strpat u zatvor pa ga svaki dan mučit i udarat kao što je on to radio svom vlastitom djetetu...a ta ženturača...to nije mater ona je sramota za ženski rod i nju treba skupa sa njim mučit dok ne crknu..!!!!!

  • predsjednik03 20.02.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • nevidljiv_ca 20.02.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare