To je to što me zanima!

Monstrum Pezelj: Duboko se kajem što sam je ubio

Odvjetništvo smatra da je Luka Pezelj djelovao svjesno i proračunato. Presuda ubojici koji je obitelj Šušnjara zavio u crno bit će u ponedjeljak
Vidi originalni članak

Na zadnjem ročištu suđenja za ubojstvo Kristine Šušnjare (21), Luka Pezelj (26) gledao je u pod i povremeno brisao suze. Nakon iznošenja završnih riječi ustao je i plačnim glasom prozborio:
- Duboko se kajem što sam ubio tu curu.
Državna odvjetnica za Luku je zatražila maksimalnu zatvorsku kaznu. Neuspjeli pokušaj silovanja i okrutno ubojstvo za odvjetništvo nemaju alternative. Branitelj Željko Gulišija pokušao je štićeniku smanjiti kaznu tako što je negirao pokušaj silovanja i izvršenje ubojstva na okrutan i podmukao način. Ubojstvo, kaže Gulišija, nije posljedica neuspjelog silovanja. Brutalnost je posljedica akumuliranog bijesa i frustracije te Lukina pasivno-agresivnog poremećaja.
- Da je razuman, Luka ne bi ni sjedio ovdje - rekao je Gulišija. Odvjetništvo međutim smatra da je Luka djelovao svjesno i proračunato. Presudu ubojici koji je obitelj Šušnjara zavio u crno sudsko vijeće će izreći u ponedjeljak.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • tallyst 06.01.2009.

    ON SE KAJE?!!!!MOLIM?! 31.g.zatvora?!!SRAMOTA!! ALOOOOOOOOOOOO GULIŠIJA MOŠ S NJIM POD RUKU! POČIVALA U MIRU KIKE!!

  • loly0 19.10.2008.

    ma kakovo kajanje!! bolesni retardirani konj! crkni,truni u paklu , dabogda te svaki dan u zatvoru maltretirali dok ne crknes, pa da umres gore nego si ti napravio toj jadnoj curi! i da ni kad umres mira nikad nemas pedercino jedna, umri!!!

  • user_30129 19.10.2008.

    ma crkni

Komentiraj...
Vidi sve komentare