To je to što me zanima!

Monstrum silovao kćer: Nije stao ni kad je plakala od boli

Otac monstrum (68) dvaput je silovao kćer. Prvi put imala je tek 11 godina. Prijetio je da će ju pretući ako nekome ispriča što rade te da će joj ubiti majku
Vidi originalni članak

Djevojčica (11) mirno je spavala u svom krevetu. Probudio ju je otac (65), koji se tiho ušuljao u njezinu sobu. Dok ju je skidao, kazao joj je da bude tiho. Molila ga je da je pusti na miru. Nije je poslušao. Silovao ju je. Poslije joj je kazao da je to normalno i da to svi očevi i kćeri rade. Rekao joj je i da ne priča nikome o tome. Bilo je to neutvrđenog dana 2008. u stanu u kojem je živjela s majkom na širem području Zagreba.

Kako je utvrdio Županijski sud u Zagrebu, djevojčicu je do lipnja 2010. još jedanput prisilio na spolni odnos. Drugi put u dnevnom boravku, gdje ju je napastovao dok je na fotelji gledala televiziju. Nije pomoglo ni što je govorila da je boli.

Bolesnu pohotu zadovoljavao je i pipkajući joj grudi, a jedanput se trljao o nju dok je stajala u kuhinji. Prijetio joj je da će je, ako nekome kaže, pretući, a njezinu majku ubiti. Djevojčica se povjerila majci i susjedi koje su ga prijavile policiji. Za njegove zločine sud mu je izrekao jedinstvenu kaznu od sedam godina i dva mjeseca zatvora.

Manijak je kćer počeo seksualno napastovati 2005. za što mu je sud 2007. odredio šest mjeseci zatvora, odnosno dvije godine uvjetno. Kako je slično djelo ponovio već nakon godinu dana, ta mu je uvjetna kazna sada ukinuta, a šest mjeseci zatvora pridodano mu je u novu kaznu.

Monstrum je vodio dvostruki život. U okolici Zagreba imao je drugu obitelj. Njima je glumio brižnog supruga i oca, a silovanu djevojčicu dobio je iz veze s ljubavnicom. Ona u početku nije vjerovala kćeri, no kako su tvrdnje djevojčice potkrijepili nalazi liječnika, više nije mogla zatvarati oči. Sotona se na sudu branio tvrdeći da je zbog preponske kile impotentan, što je urolog koji ga je pregledao odbacio. Manijak će pravomoćnost presude čekati u pritvoru.    

Idi na 24sata

Komentari 296

  • FrancescaKasser 11.07.2011.

    Bože pomozi u kakvoj to državi živimo!

  • duks1111 11.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • liliana 11.07.2011.

    U Americi se dobije doživotna za silovanje.To nisu mogli uzeti iz Amerike kad su već kopirali druge gluposti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare