To je to što me zanima!

Monstrum ubio pet žena i sada želi promijeniti spol

Wolfgang S. iz Njemačke je ubio pet žena, a sada želi biti jedna od njih. Promijenio je ime u Beata, a uskoro bi trebao početi hormonsku terapiju
Vidi originalni članak

Wolfgang S. iz njemačke savezne pokrajine Brandenburg bio je policajac. Od 1989. do 1991. godine je ubio pet žena i bebu staru tri mjeseca. Godine 1992. je osuđen na 15 godina zatvora. U zatvoru je 1,90 metara visok muškarac dobio nadimak 'Rosa Riese' odnosno 'Ružičasti div'. O svojim zlodjelima je često pričao obučen u roza žensko donje rublje. Posljednjih godina je želio promijeniti spol. Sud mu je nedavno dopustio da može promijeniti ime pa se Wolfgang sad zove Beate S. Glasnogovornica zdravstva u Brandenburgu je rekla kako nije isključeno da će Beate uskoro početi i hormonsku terapiju.
- Wolfgang je za sada tražio promjenu imena, no u mnogim slučajevima nakon toga počinje prisilna hormonska terapija kako bi se promijenio spol - rekla je glasnogovornica.
Wolfgangova zlodjela su bila brutalna. Dijete ruskog liječnika je izvadio iz kolica i njime udario o drvo. Nakon toga je zadavio majku (44). Muškarac je većinu svojih žrtava i silovao. Dvije djevojčice stare 12 godina su mu pobjegle i policiji su ispričale kako on izgleda. Kasnije su ga prepoznala dva joggera i prijavila policiji.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • real 10.08.2009.

    smjesno, 15g ???? .. pa u USA bi dobio 5struku smrtnu kaznu ili 400g zatvora tamo gdje nema smrtne kazne...... ovaj ce jos kao zena poceti i filmsku karijeru...

  • stara50 10.08.2009.

    ne trba njemu nikakav spol, to nebi smjelo pripadati ljudskoj rasi.dajt mu hormone crva da ga i dijete može zgazit

Komentiraj...
Vidi sve komentare