To je to što me zanima!

Mopedom se kod Dubrovnika zabili u brdo, mladić preminuo

U noći na ponedjeljak, na predjelu Batahovine u Dubrovniku, teška prometna nesreća u kojoj je poginuo 19-godišnji vozač mopeda dok je njegova suvozačica (18) lakše ozlijeđena
Vidi originalni članak

Na predjelu Batahovine u Dubrovniku u noći na ponedjeljak u teškoj prometnoj nesreći poginuo je 19-godišnjak, a 18-godišnjakinja je lakše ozlijeđena.

Do prometne nesreće je došlo kada je 19-godišnjak, vozeći moped dubrovačkih registarskih oznaka iz pravca Dubrovnika u pravcu Sustjepana, iz neutvrđenih razloga vozilom skrenuo desno i udario u brdo.

Uslijed udara, 19-godišnji vozač i njegova 18-godišnja suputnica pali su na kolnik dok se moped nastavio nekontrolirano kretati po cesti.

Uslijed zadobivenih ozljeda 19-godišnjak je smrtno stradao na mjestu događaja, dok je 18-godišnja suputnica lakše ozlijeđena.

Oboje su nosili zaštitne kacige.

Za vrijeme trajanja očevida promet na ovom dijelu ceste bio je u potpunosti zatvoren.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 19.08.2019.

    Vijest obavijena velom tajne. Ni imena ni prezimena, ni inicijala.... A na drugoj strani 24 h pod rubrika sport ( ne trotlasti Šport) vijest da je to nogometaš ime, prezime i fotografija. Vozeći se s komadom trknul v breg.

  • 19.08.2019.

    S dužnim poštovanjem, avion udari u brdo, auto udari u stijenu ili slično.

  • 19.08.2019.

    Alkohol u pitanju?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare