To je to što me zanima!

Kritično je: Robert Matanić u zatvoru dobio utegom u glavu

Neslužbeno doznajemo da je Roberta Matanića nakon svađe u potiljak utegom udario Dario Šišaković koji je u zatvoru zbog ubojstva profesorice u Zagrebu
Vidi originalni članak

Robert Matanić koji u zatvoru u Lepoglavi izdržava kaznu od 35 godina zatvora zbog ubojstva Ive Pukanića i Nike Franjića, u četvrtak je napadnut u zatvorskom dvorištu. Neslužbeno doznajemo da ga je nakon svađe u potiljak utegom udario Dario Šišaković koji je u zatvoru zbog ubojstva profesorice u njezinom stanu u zagrebačkoj Sloboštini.

Matanića su odvezli u varaždinsku bolnicu gdje je navodno operiran. Stanje mu je kritično.

Šišaković je Matanića napao oko podneva tijekom šetnje u dvorištu u kojem imaju sprave za vježbanje. 

Inače kaznu zatvora za ubojstvo Franjića i Pukanića u Lepoglavi izdržavaju još i Luka Matanić, Bojan Gudurić i Amir Mafalani. 

Navodno su Šišaković i Matanić bili u dobrim odnosima te je motiv napada zasad nepoznat.

Očevid još traje

U kaznionici u Lepoglavi očevid još traje povodom sukoba i ozljeđivanja Roberta Matanića koji je zbog ozljeda završio u varaždinskoj bolnici. To nam je potvrdio i Darko Galić, županijski državni odvjetnik u Varaždinu

- Prema dosadašnjim informacijama do kojih smo došli tijekom očevida koji je još u tijeku, za sada bi se radilo o kaznenom djelu pokušaja ubojstva - rekao je Galić.  O ozljedama koje je zadobio Matanić, nije se mogao izjasniti. Ni u varaždinskoj bolnici, nismo uspjeli doznati u kakvom je zdravstvenom stanju ozlijeđeni Matanić, a ni da li je podvrgnut operativnom zahvatu. No, neslužbeno se doznaje, da je Matanić u bolnicu došao s teškim ozljedama glave, operiran je i stanje mu je kritično. 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Mislilac 20.03.2015.

    Umjesto da energiju troše u koristan rad kako bi djelomično sami sebi pokrili troškove hotelskog smještaja, oni udaraju u prazno o našem trošku. Jel imaju bazen na raspolaganju?

  • japanokinez 20.03.2015.

    Ja im nista ne vjerujem. Sad ce ovaj opaliti bežaniju iz bolnice. Sve je to dogovor među njima i jedino moze biti da ga je slucajno jače lupio ali u svakom slucaju su se dogovorili da ga izdegeneči kako bi lakse zbrisao.

  • iveek 19.03.2015.

    gotov je, dan dva i dva metra pod zemlju

Komentiraj...
Vidi sve komentare