To je to što me zanima!

Mora platiti 7,7 milijuna kn jer je skinula 24 pjesme s interneta

Jammie je tri puta bila na sudu zbog skidanja pjesama s interneta, a u srijedu su joj odredili kaznu od 7,7 milijuna kuna. U travnju 2006. je skinula 24 pjesme s 'neta'
Vidi originalni članak

Sud u SAD-u je Jammie Thomas-Rasset osudio na kaznu od 7,7 milijuna kuna jer je skinula s interneta 24 pjesme. Jammie je u srijedu treći put bila na sudu zbog pjesama, a s Capital Recordsom se bori već četiri godine zbog autorskih prava. Pjesme je skinula u travnju 2006. godine, a po svakoj mora platiti odštetu od oko 324.000 kuna. Udruženje izdavača glazbe u SAD-u je zadovoljno odlukom suda.

- Zahvalni smo što je porota obavila svoju dužnost i što su shvatili ozbiljnost prekršaja - poručili su iz Udruge. Dodali su kako se nadaju da će i Jammie priznati odgovornost za svoja djela. Odbacila je sve optužbe na svoj račun tijekom sva tri suđenja, ali su je kaznili nakon što su pronašli dovoljan broj dokaza, piše Cnet.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Palmira2 08.03.2012.

    Ovdje mogu cijelu tu "porotu" optužiti za primanje mita, a tu "udrugu" za "tampering with the jury"....Bez imalo muke ili previše dokaznog postupka, pa da vidiš onda, i odrezat toj udruzi i Capitol recordsu jedno 2.5 milijarde dolara kazne. Jer ovo je presmiješno da takav slučaj uopće ide pred grand jury - znači bili su SIGURNI da će dobiti. Sumnjivo do neba.

  • lady20 07.03.2012.

    ma nije stvar u tome kaj nisu uhitili one koji su te stvari postavili na net nego u tome kaj po svijetu ima tolko kriminalaca, počevši od političara...al to naravno niko ne vidi

  • mican 07.03.2012.

    Za 7,7 milijuna kuna su Rolling Stonesi i pokojni Michael Jackson zajedno trebali sjest u avion i u mojem dvorištu trebali održat koncert, i to svatko od njih po 24 pjesme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare