To je to što me zanima!

Mora u zatvor: Šefu ukrao računalo jer ga nije plaćao

Andrija (29) mislio je da će uspjeti šefa prisiliti da mu da novac. No, uhitili su ga. Kaznu su mu sa 6 mjeseci povećali na godinu nakon žalbe DORH-a
Vidi originalni članak

Andrija Mandić (29) iz Otoka nije dobio plaću dva mjeseca te je ogorčen svom šefu uzeo prijenosno računalo, koje je dan kasnije predao policiji. Kaže da su mu u policiji rekli da vjerojatno neće ni odgovarati jer se čin ne mora tretirati kao krađa. Mislio je da će uspjeti prisiliti šefa da mu da novac. No, prvom presudom dobio je 6 mjeseci, a nakon žalbe državnog odvjetnika čak godinu dana zatvora. Andrija je radio u ličilačkoj tvrtki u Zagrebu i nakon dva mjeseca pitao šefa za novac. On mu je rekao da neka bude sretan što uopće radi. Kasnije je saznao da se šef lažno predstavljao, a novac za život mu je cijelo vrijeme slala majka koja je primala socijalnu pomoć. Uhitili su ga lani oko Božića te je proveo mjesec dana u Remetincu. Žalio se na pritvor, a borit će se za svoja prava.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • osječan_1 05.10.2010.

    Trebao mu je ševit kevu i razbiti glavu i to čekićem , i vikati da ima PTSP i dobio bi 15 dana ili opomenu . A mogao mu je i kuću zapalit dobio bi manje. Ja bi mu zapalio kuću i auto, naprašio ženu i popio sve njegovo omiljeno piće , i izlupo ga čekićem po nožnim prstima da ne može hodat,natero ga da pije ricinus, odveu u grad i ostavio nasred ulice da se usere kao krava, a za to vrijeme bi mu ševio ženku .

  • real 05.10.2010.

    wrong... trebao je uraditi neku shtetu u smislu shkart, nekvalitet, pa nek mu gazda odbije odplace..

  • JerkoKC 05.10.2010.

    Eto ti naše pravne države koja i dalje štiti lopove i kriminalce koji ne plačaju svoje dugove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare