To je to što me zanima!

Morales na DNK analizi: Dijete je napravio 18-godišnjakinji?

Mediji su objavili da su predsjednik Evo Morales (56) i Gabriela Zapata bili u vezi prije 10 godina, kada je ona imala 18, te da su tada dobili dijete. On tvrdi da to nije istina
Vidi originalni članak

Bolivijski predsjednik Evo Morales (56) podvrgnuo se DNK analizi zbog utvrđivanja očinstva. Po nalogu suca je dao krv na analizu kako bi se utvrdilo je li otac dječaka njegove bivše partnerice Gabriele Zapate (28).

Gabriela je trenutno u zatvoru zbog nelegalnog bogaćenja, a u DNK testu nije željela sudjelovati.

Naime, za utvrđivanje očinstva, krv trebaju dati otac, dijete i majka. Ne za se hoće li sudac odrediti novi datum testiranja.

Mediji su u veljači objavili da su predsjednik Morales i Zapata bili u vezi prije 10 godina, kada je ona imala 18, te da su tada dobili dijete. Morales je potvrdio da je to istina, ali da je dijete rođeno mrtvo. Zatim je promijenio iskaz rekavši kako dijete nikad nije ni postojalo.

Evo Morales nije oženjen, odnosno tvrdi da je 'oženjen Bolivijom'. Iz veza s dvije žene ima kćer i sina. Njegova starija sestra je premijerka Bolivije.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Usora1 28.04.2016.

    _Evo Morales nije oženjen , odnosno tvrdi da je 'oženjen Bolivijom'._ bas me zanima je li ga Boliviji suknuo...

  • svanuće 27.04.2016.

    Širom svijeta hrpe bolesnika ,u pravilu nekakve vođe ,uzori ,lideri ,moralisti odgovorni, dobro pozicionirani ,ne sigurno ovakav svijet više ne može i ne treba opstati.

  • Andrija Borcic 27.04.2016.

    nista cudno...njegov antifasisticki koljacki idol tito je poceo obrađivati pelagiju belousovu kada je imala 13 a napumpao je kada je imala 15 godina......

Komentiraj...
Vidi sve komentare