To je to što me zanima!

Moralesu operirali manji tumor, javio se iz kreveta: Dobro sam!

Morales (58), koji je na vlasti od 2006. a naznačio je kontroverznu nakanu da se natječe za četvrti mandat sljedeće godine, objavio je fotografiju na kojoj se vidi kako leži na bolničkom krevetu
Vidi originalni članak

Bolivijski predsjednik Evo Morales bio je podvrgnut operaciji "manjeg tumora" koji je otkriven za vrijeme rutinskoga zdravstvenog pregleda, objavio je na Twitteru.

Morales (58), koji je na vlasti od 2006. a naznačio je kontroverznu nakanu da se natječe za četvrti mandat sljedeće godine, objavio je fotografiju na kojoj se vidi kako leži na bolničkom krevetu dok ga pregledavaju liječnici i napisao da je "jako dobro, 100 posto".

"Vrlo sam zahvalan na vašoj solidarnosti, molitvama i blagoslovu", napisao je. "U rutinskom pregledu liječnici su našli manji tumor koji je uklonjen hitno, ali u operaciji niskog rizika", objasnio je Morales. 

Predsjednički ured navodi da je operiran u privatnoj klinici u La Pazu.

Državna novinska agencija ADI kaže da bolivijski predsjednik, koji je dodao, kako navodi, "redovno prakticiranje sporta i vježbanje u svom uredu normalno od pet ujutro do ponoći", nije objavila druge detalje o tome gdje se tumor nalazio.

Morales, bivši farmer koke i prvi bolivijski predsjednik autohtonog podrijetla, prije je bio operiran na Kubi gdje mu je iz grla uklonjen tumor te u Boliviji, gdje mu je operirano koljeno zbog ozljeda povezanih s nogometom. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare