To je to što me zanima!

Morali spašavati stoku, bujica s brda potopila im je dvorišta

Zlatko Kocijan iz Kadanovaca kod Pleternice kaže kako su trebali ubrati povrće, no da je bujica sve iskopala iz zemlje. Zbog nevremena su bile poplavljene i ceste
Vidi originalni članak

Jako nevrijeme zahvatilo je dio Požeštine prema Pleternici. Oko 13 sati u mjestu Kadanovci pola sata je bila poplavljena državna cesta Slavonski Brod – Pleternica. Promet je bio zaustavljen. 

- Zacrnilo se i počela je sitna kiša da bi se nakon toga sručio pljusak. Voda je u bujičnim potocima počela dolaziti s brda. Slila se u kanale pored ceste, ali su oni u trenu bili puni i izašla je na cestu. Prešla je preko i došla nama u dvorišta. Ovo je drugi puta ove godine da su nam poplavljena dvorišta. Kao i prošli put, uništeno mi je sve u dvorištu i vrtu. Trebali smo ovih dana ubrati povrće, ali sada nemamo što ubrati jer je bujica sve iskopala iz zemlje – rekao je Zlatko Kocijan iz Kadanovaca kod Pleternice. Ljudi su morali spašavati stoku i perad iz staja, jer je voda nosila sve pred sobom. 

- Kuća mi je poplavljena, voda je jednostavno izvirala u kupaonici. Bilo je i prije kiša i nevremena, ali ovakve još ne. U samo dvadesetak minuta sve je plivao – rekla je mještanka Kadanovaca.  

Kiša potopila kninske ulice

Snažno nevrijeme pogodilo je u četvrtak i područje Knina u kojem je državni vrh povodom obilježavanja Oluje. Premijerka Kosor u Kninu je otvorila i gospodarski forum ''Europska unija - iskoristimo priliku za Hrvatsku''

Idi na 24sata

Komentari 11

  • dusansk 05.08.2011.

    slivne vode, komunalije, itd.itd. samo plati !!!

  • goku 05.08.2011.

    đe jaca odmah poplava

  • spyzvabob 04.08.2011.

    curi od jutros od 4 i 5 rjesilo nebo da potopi svjet :((

Komentiraj...
Vidi sve komentare