To je to što me zanima!

Morbidan slučaj: U mrtvačnici silovao truplo reality zvijezde

RUSIJA: Oksana Aplekaeva (31) je ubijena, a njezin ubojica dosad nije pronađen. Policija je našla nove dokaze pa je ekshumirala tijelo i ada su otkrili zlostavljanje leša
Vidi originalni članak

Grobar se seksao s truplom ruske zvijezde Big Brothera koja je ubijena 2008. godine. Sve se saznalo nakon što je tijelo ekshumirano zbog istrage ubojstva koje još nije riješeno.

Oksana Aplekaeva (31), zvijezda realityja, pronađena je mrtva 1. rujan prije deset godina. Našao ju je vozač kamiona u putnom kanalu pored Moskve.

Policija pretpostavlja da je ubojica još jednom došao do mrtvog tijela i pokrio ga dekom. Ubojicu do danas nisu našli.

Istražitelji su u međuvremenu pronašli nove dokaze koji bi mogli biti ključni. Zbog toga su sada ekshumirali tijelo. Tada su utvrdili da je mrtvo tijelo bilo seksualno zlostavljano. Testovi su pokazali da je to učinio grobar Aleksander koji to nije zanijekao. 


- Ne mogu se buniti protiv znanosti. Nakon što se to otkrilo ne mogu više naći posao - kaže grobar.

Grobar ne može biti kažnjen jer u Rusiji ne postoji zakon protiv nekrofilije no poslodavac za kojeg je radio 12 godina mu je dao otkaz. Također, žena ga je ostavila i promijenila je svoj broj telefona, piše Daily Mail.  

Idi na 24sata

Komentari 36

  • _l_ 09.02.2018.

    da se nije petljao u zločin umorstva, da je neku babu opalio, nikad ga nebi ulovili

  • Andrej ZG 09.02.2018.

    Cekaj malo.Silovao truplo😂😂?? Pa kaj se silovanje ne odnosi na zivu zenu?Kada se zenu na silu i bez njenog pristanka seksualno ugrozava?? To se nebi smjelo odnosit na mrtvaca!!

  • ladymoria 09.02.2018.

    Bože sačuvaj koji bolesnik

Komentiraj...
Vidi sve komentare