To je to što me zanima!

Morbidna šala: Mladić je na videochatu gledao mrtvaca

Na Facebooku među fotoalbumima Chatroulette mreže još stoji slika čovjeka čija se glava ne vidi. Tako pojedinci plaše druge korisnike te mreže
Vidi originalni članak

Iskušao sam ga jednom i više neću. Još sam u šoku! Uključio sam Chatroulette i vidim tijelo čovjeka koji visi. Nisam isprva ništa shvaćao. Ispočetka se još njihao kao da je živ, ispričao nam je Franjo Matijević (22). On je u nedjelju prvi put isprobao Chatroullete. To je nova društvena mreža koja slučajnim odabirom spaja korisnike. Uključite kameru i dobijete videosugovornika na drugom kraju svijeta.
- Nisam znao ni tko je niti o čemu se radi, samo sam ga netremice gledao pet-šest  minuta. Napisao sam mu poruku: 'Hej čovječe, jesi živ?”, ali ništa. Od šoka nisam ni primijetio da je na vrhu pisalo “Reci mojoj mami da je volim”, niti da se može prijaviti neprimjereni video. Užasno sam se osjećao, bespomoćno i jadno, jer nisam mogao ništa napraviti, nikoga pozvati... Ne znam ni iz koje je zemlje čovjek - rekao je Franjo, zadarski student Učiteljskog fakulteta iz Požege.
Na Facebooku među fotoalbumima Chatroulette mreže još stoji slika čovjeka čija se glava ne vidi, ali mu tijelo visi iznad kreveta. No ovo nije jedina uznemirujuća fotografija kojom neodgovorni pojedinci plaše druge korisnike te društvene mreže. Na Facebook stranicama Chatroulettea ima svega - od lascivnih šala do golotinje.
- Takve slike mogu djecu preplašiti pa roditelji moraju kontrolirati njihovu internetsku aktivnost. Djeca moraju imati dovoljno povjerenja u roditelje kako bi im rekli što su vidjeli - rekla nam je dječja psihologinja Gordana Buljan Flander.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Twirl 26.02.2010.

    Ti si se zbilja prepao jadan. Jadan način za završit u novine!

  • Siljota 26.02.2010.

    Hahahaha bolesnjača, fala Bogu da nisam na tom go*nu facebooku

  • Državotvor 26.02.2010.

    lol, :p http://i249.photobucket.com/albums/gg217/smokingwiid420/trollin1.jpg

Komentiraj...
Vidi sve komentare