To je to što me zanima!

MORH: Stigao remontirani kanader, sada ih imamo pet

Ministar obrane Mario Banožić izrazio je zadovoljstvo dolaskom petog kanadera u Zemunik te zahvalio svim pilotima i tehničarima na vrhunskom angažmanu u ovoj protupožarnoj sezoni
Vidi originalni članak

Hrvatsko ratno zrakoplovstvo preuzelo je u subotu kanader na kojem je u ZTC-u završen remont, izvijestili su iz Ministarstva obrane te dodali da zračne protupožarne snage raspolažu s pet kanadera i četiri Air Tractora.

ZAPUŠTEN I U ŽALOSNOM STANJU Zrakoplovno-tehnički centar na aparatima: Pet prijedloga za okončanje agonije ili prodaju...

Ministar obrane Mario Banožić izrazio je zadovoljstvo dolaskom petog kanadera u Zemunik te zahvalio svim pilotima i tehničarima na vrhunskom angažmanu u ovoj protupožarnoj sezoni i poželio im da imaju što manje posla.

TRAŽILI RASKID UGOVORA O RADU ZTC tvrdi: Otkazi radnika neće utjecati na dinamiku remonta protupožarnih zrakoplova

"Veliko hvala svim pilotima i tehničarima na profesionalno odrađenom poslu u ovoj izazovnoj protupožarnoj sezoni u kojoj ste sve zahtjevne zadaće izvršili vrlo odgovorno i uspješno. Nadam se da će vam broj zrakoplova koji sada imate na raspolaganju barem malo olakšati posao“, poručio je ministar.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • TAKE IT BACK 14.08.2022.

    Reći ću samo, 195 zaposlenih, od toga je 10 radnika na održavanju aviona, ostali se brinu da tih 10 ima posao. TOČKA.

  • 13.08.2022.

    A je to cirkus.

  • Anonimuss 13.08.2022.

    Dobro je dok ima pilota.. Kad oni odu vani onda će nam i 5 kanadera biti puno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare