To je to što me zanima!

Moskovski tunel smrti najopasniji na svijetu

Tunel Lefortovo je skratio vožnju kroz glavni ruski grad, ali zimi postaje zamka za vozače. Većinom se događaju zbog brzine i alkohola
Vidi originalni članak

Čak deset prometnih nesreća u samo jednom danu svrstavaju tunel Lefortovo u glavnom gradu Rusije među najopasnije na svijetu. Neoprezni vozači velikom brzinom ulaze u tunel, a opasnost je još veća zbog leda na cesti. Tunel se nalazi u istoimenoj moskovskoj četvrti, a iznad njega teče rijeka Yauza, koja na pojedinim dijelovima prodire u tunel. Temperature u Moskvi 2005. su bile i do -38 Celzijevih stupnjeva, a automobili tad po cesti klize kao biljarske kugle. Tunel je sagrađen 2003. i ubrzo je dobio nadimak “tunel smrti” zbog broja nesreća. Sve nesreće su snimile sigurnosne kamere, a najbizarnije kruže po brojnim internetskim portalima.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • fiki-tier85 24.08.2008.

    \"tunel smrti\" ma pih... kada ce se otvoriti koji ekskluzivni klub u moskvi ili kada stize novi model rolexa - to ti njih zabrinjava dosli su sada do para i postali su tako je..no arogantni!! to vrijedi samo za one koji su se na brzaka obogatili na siromasne ljude!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare