To je to što me zanima!

Ruska policija nije našla bombe na željezničkim postajama...

Ruska policija objavila je u ponedjeljak da nije našla nikakvu eksplozivnu napravu na tri moskovske željezničke postaje koje su evakuirane ranije tijekom dana
Vidi originalni članak

Ruska policija objavila je u ponedjeljak da nije našla nikakvu eksplozivnu napravu na tri moskovske željezničke postaje koje su evakuirane ranije tijekom dana nakon što je anonimno javljeno da su na njima postavljene bombe, izvijestila je novinska agencija  TASS.

Agencija je prethodno objavila da je policija evakuirala gotovo 3000 osoba sa željezničkih stanica Kazanski, Lenjingradski i Jaroslavski nakon što je primila anonimnu prijetnju bombom.

Sve tri stranice nalaze se na istom trgu u širem središtu Moskve. S njih polaze vlakovi za Sankt Peterburg, Sibir i središnju Aziju.

Sve tri stranice nalaze se na istom trgu u širem središtu Moskve. S njih polaze vlakovi za Sankt Peterburg, Sibir i središnju Aziju.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • nokia010 26.12.2016.

    Braca Rusi imaju najbolju obavestajnu sluzbu, sa njima nema sale!

  • markosava 26.12.2016.

    U Rusiji trenutno živi preko 30 milijuna Muslimana i Rusija je u mnogo težoj situaciji već Evropska Unija jer 25 posto stanovnika Rusije su Muslimani koji se puno više rađaju već Evropski Muslimani.U Rusiji se trenutno puno više rađa Muslimanske djece već Ruske.Dakle svjedoci smo posljedni trzaja Rusije koja za dvadesetak godina sigurno neće postojati

  • zemuncevic 26.12.2016.

    Izgleda da se ovaj ISIL moze umiriti i prinuditi na kapitulaciju,jedino atomskom bombom kao i Japan 45-e!!!!Drugog lijeka za fanatizam nema!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare