To je to što me zanima!

Moskva na nogama: Putin je bijesan na Plenkija! Evo i zašto

NOVI BROJ EXPRESSA: Nepoznata pozadina velikog diplomatskog skandala na relaciji Moskva - Zagreb glavna je tema novog broja tjednika koji izlazi u petak
Vidi originalni članak

Novi broj Expressa, koji je od danas u prodaji, razotkriva tajnu pozadinu glavnog političkog skandala tjedna: Plenkovićeva odlaska u posjet Ukrajini, državi u ratu s Rusijom, te nezapamćenog napada diplomacije ruskog predsjednika Putina na hrvatskog šefa Vlade. 

Bijes iz Kremlja koji se snažno sručio na vrh hrvatske politike samo je dio golemih političkih problema između Moskve i Zagreba. Zašto je to tako i kako će Putin odgovoriti Zagrebu, pročitajte u dubinskoj analizi novinara i urednika Expressa. Uoči inauguracije novog šefa SDP-a suočili smo Davora Bernardića s nizom ključnih pitanja o njegovoj političkoj i svjetonazorskoj platformi.

Kako se osjeća čovjek koji će uskoro morati voditi političku bitku s generacijski bliskim Andrejem Plenkovićem i vratiti SDP na vlast, otkriva novinarka Expressa Tea Kvarantan.

Potrudili smo se razotkriti nepoznate detalje o jednoj od najvećih trauma iz Domovinskog rata: masovnim likvidacijama na Ovčari 1991. te misteriju o postojanju tzv. Ovčare 2, dosad neotkrivene nove masovne grobnice, u kojoj je, prema nekim podacima, zakopano još 50-ak žrtava srpskog terora i agresije.

Novi Express na kioscima za 12 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 201

  • Marko Josipović 26.11.2016.

    Podrška Plenkoviću a četnicima i komunjarama ako se nesviđa izjava Plenkovića nek se odsele u Srbiju i tamo veličaju šugavca Putina

  • Vrhovni Karamudimir 25.11.2016.

    Hebe se Putinu za nekog tamo Plenkija. Takve on dnevno nabija na qurac !

  • peppito 25.11.2016.

    pa zar ova djeca od 15 god koja između stiskanja prišteva i igranja s "najboljim prijateljem" dođu ovdje isprolijevat gomilu bedastoća ne vide čak niti to da je ovo foto montaža ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare