To je to što me zanima!

Most: 'Afera oko Karamarka je prije svega HDZ-ov problem'

Nema "svetih imena", nema pojedinaca čija bi politička pozicija bila važnija od cijele Vlade, a još manje od dobrobiti Hrvatske, poručio je Most na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Most nezavisnih lista objavio je u subotu na svome Facebooku, vezano za navodni sukob interesa prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka, da su aktualna događanja oko Karamarka "prije svega HDZ-ov problem" i da "Most s takvim stvarima uopće nema problema".

 "Aktualna događanja oko Tomislava Karamarka su prije svega HDZ-ov problem. Most s takvim stvarima uopće nema problema. Naš fokus je briga o nacionalnim interesima, a ne osobnim političkim pozicijama. To uključuje promjenu političke kulture i visok stupanj političkog osjećaja za javno dobro, a ne osobni interes", naveo je Most na Facebooku.

Dodao je da "nema 'svetih imena', nema pojedinaca čija bi politička pozicija bila važnija od cijele Vlade, a još manje od dobrobiti Hrvatske". 

"Pojedini zastupnici Mosta iznijeli su osobno stajalište o slučaju Karamarko, a ne stav Mosta koji zasigurno neće biti uvjetovan razmišljanjem o destabiliziranju Vlade nego visokim etičkim principima na kojima je zasnovan Most", ističe se u Mostovoj objavi na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 176

  • 22.05.2016.

    Ma jel?.....a da nije hrvatski problem,???....znači i vaš,koalicijskih partnera tih deklariranih primitivnih barbara(KraDeZeovaca) ????

  • sokrates_mali 22.05.2016.

    Karamarko je HR problem!

  • krnjevo 22.05.2016.

    "Gospodo" mostovci, ako je vaš fokus briga o nacionalnim interesima, kako onda Karamarkova afera može biti hadezeov problem? Bože dragi, koji ste vi diletanti, mediokriteti, da ne kažem nešto gore... Naprosto žalim birače koji su vam dali glas, mora da svakoga dana lupaju glavom o zid. Što ujedno objašnjava zašto se bojite ponovnih izbora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare