To je to što me zanima!

Most i Suverenisti zajedno će izaći na parlamentarne izbore

Iz Mosta pri tome ističu kako je u "trenutku raspada sustava na svim frontovima", stoga je nužno ponuditi alternativu aktualnim vladajućim strukturama. Pavliček navodi kako će detalje otkriti na jesen
Vidi originalni članak

Most i Hrvatski suverenisti i formalno su postigli dogovor o zajedničkom izlasku na parlamentarne izbore, koji su sada potvrdila i stranačka tijela, potvrdili su čelnici Božo Petrov i Marijan Pavliček za Večernji.

Iz Mosta pri tome ističu kako je u "trenutku raspada sustava na svim frontovima", stoga je nužno ponuditi alternativu aktualnim vladajućim strukturama.

IZBORNE MUKE Peđi Grbinu je ugrožena pozicija kandidata SDP-a za premijera. U stranci predlažu dva rješenja

- Aktualni politički trenutak i opće nesnalaženje Vlade, kao i raspad sustava u energetici, nacionalnoj sigurnosti i pravosuđu, a posebno mega pljačka u HEP-u, zahtijevaju od nas širi dogovor, političku zrelost i okupljanje zdravih snaga. Za razliku od ljevice koja se posvađala i odvojeno ide na izbore, na spektru od centra prema desno događa se okupljanje nekompromitiranih političkih opcija koje postaje druga politička snaga u zemlji i jedina alternativa korumpiranoj kliki na vlasti - rekao je mostovac Božo Petrov.

'IMAM KOFER REZULTATA' Andrej Plenković: Izbori će biti u roku, na njih idemo na temelju postignuća i vizije za dalje

Pavliček navodi kako će detalje otkriti na jesen. 

- Bitno je da smo postigli dogovor kojemu je prethodila jako dobra suradnja naših klubova u parlamentu. Kroz posljednje dvije godine postignuta je i visoka razina razumijevanja i poštovanja između naših i Mostovih simpatizera, tako da se očito radi o suradnji na zdravim nogama - ističe predsjednik Hrvatskih suverenista Marijan Pavliček.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Luna777 08.07.2023.

    Nekako nemam povjerenja u Most i Suvereniste. Naime, i jedni i drugi su bili uz HDZ, pa postoji velika mogućnost da se nakon izbora skompaju sa HDZ-om, jedino što će tražiti je da Most da svojeg premijera. Dosta je bilo kradoljubaca na vlasti, mora doći do promjene!

  • 08.07.2023.

    HDZ mora biti obavezno uništen inače kuku lele hrvatskom narodu što su ti bahati u stanju uraditi

  • kad pride nedeja zapolne 07.07.2023.

    Tko ide sa Zekanovićem ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare