To je to što me zanima!

Most je dobio MUP i još pet ministarstava u novoj vladi

Glasnogovornik Mosta nezavisnih lista Nikola Grmoja potvrdio je za N1 da je Most uspio dogovoriti šest ministarstva u novoj hrvatskoj vladi. Jedno od njih je i MUP
Vidi originalni članak

Glasnogovornik Mosta nezavisnih lista Nikola Grmoja u petak je Hini kazao kako se razgovori o raspodjeli resora u novoj Vladi s Domoljubnom koalicijom nastavljaju u ponedjeljak te da je na njihovom samom početku načelno dogovoreno da Mostu pripadne šest ministarstava, među kojima je i MUP.

Most od početka razgovora s Domoljubnom koalicijom zahtijeva šest ministarstva - Ministarstvo zaštite okoliša i prirode, pravosuđa, poljoprivrede, gospodarstva, uprave i MUP-a, kazao je Hini glasnogovornik Mosta.

"To je načelno dogovoreno od početka i razgovori idu u tome smjeru. Ne znam zašto se u medijima spekulira o nekakvoj borbi za MUP. Mi smo to načelno dogovorili i ide se u tom smjeru i mi to očekujemo, tih šest ministarstava. Čim su počeli razgovori mi smo inzistirali na tome i to ide u tom smjeru od početka", dodao je.

Tražili smo ministarstva u kojima su najveći problemi koje želimo rješavati, a nismo, primjerice, tražili Ministarstvo turizma pa da Most ima "najuspješnijeg ministra", dodaje Grmoja.

Idi na 24sata

Komentari 283

  • Prepelita 09.01.2016.

    Most, HDZ SDP, ne znam što više komentirati, bit ću "poštovani" vaš komentar je...bla bla bla. Ti mostovci su kao šahovske figure, daš lovca dobiješ konja. E, pa sad i mi imamo , ne konja nego KONJINE!!!

  • zemuncevic 09.01.2016.

    A MUDONJA Ranko mislio da cete uzeti njega !!!!!

  • Honduras 09.01.2016.

    Sama činjenica da jedna strana želi MUP "zato da ne bi bila prisluškivana" tj. zato da bi se "osigurala" da je druga strana neće pratiti, snimati itd., dokazuje da ne razumju za što služi MUP. Govore o nadzoru tj. o civilnom nadzoru itd. U kojoj zemlji ima civilni nadzor nad MUP-om? MUP će npr. pratiti nekog teroristu, pa će civilni nadzor obavjestiti javnost o tome da li je bilo opravdano ili nije? MOST ne shvača da MUP mora biti u službi sigurnosti građana od opasnosti iznutra kao i izvana (svih) a ne da se pojedini političari zaštite da ne budu nadzirani ili da ono nadziru druge političare. Fuj!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare