To je to što me zanima!

Most: Petrovu nisu pokazali nikakve snimke na Pantovčaku

Nikola Grmoja iz Mosta dat će u 15.30 sati izjavu oko navoda da su suradnju s Hrvatska raste prekinuli nakon što su im na Pantovčaku pokazali snimke članova Mosta u Vladi
Vidi originalni članak

Iz Mosta su rekli u nedjelju za HTV kako nije točno da je tijekom konzultacija za mandatara u prosincu predsjednica Kolinda Grabar Kitarović pokazala ikakve snimke Boži Petrovu.

Most se na ovu reakciju odlučio nakon navoda da su suradnju s koalicijom Hrvatska raste nakon što su mu pokazali snimke dolaska u Vladu pojedinih članova Mosta. 

Nikola Grmoja iz Mosta oko ovog će davati izjavu u 15.30 sati.

Idi na 24sata

Komentari 389

  • fenix77 29.02.2016.

    Snimki nje bilo. U prostoriji je bila predsjednica , zatvorenih očiju i Klicin nalogodavac i on je dao nalog predsjednici i Petrovu. Sve ostalo je priča za malu djecu. ZNA SE da se sponzori moraju namiriti i to se moglo ostvariti samo povratkom lopovske stranke na vlast. Inače bi bio nastavk filam KUM 21.

  • Slavonka52 29.02.2016.

    Bozo postajes najpoznatiji lazov u Hrvatskoj. Na slijedecim izborima bobiti cete 0, 0 glasova.

  • Mladen Kozic 29.02.2016.

    Pa ako je to istina to znači da je cijelo vrijeme Karamrko pratio premijera Milanovića ,što je kažnjivo djelo ,jer Poštovana Predsjednica Kolinda je jedino od njega mogla dobiti snimke ,jer ako se i snimao ulazak u vladu to ne može dobiti niko bez odobrenja i zabilješke pametnom dosta

Komentiraj...
Vidi sve komentare