To je to što me zanima!

Mostar bez struje, oštećene zgrade: 'Ne pamtimo da je ikad ovakav potres bio kod nas'

Bilo je strašno. Jako je treslo i dugo je trajalo. Jačeg potresa se u Mostaru ne sjećam, komentiraju stariji Mostarci. Magnituda je bila 6.0 po Richteru
Vidi originalni članak

Potres se osjetio u svim djelovima BiH. Ljudi u Hercegovini istrčavali su iz svojih domova na kišu, a javljaju čitatelji kako je u južnoj i istočnoj Hercegovini bilo oštećenja na zgradama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mnogi govore kako se ne sjećaju jačeg potresa, a i dijelovi Mostara ostali su bez struje.

-Bilo je strašno. Jako je treslo i dugo je trajalo. Jačeg potresa se u Mostaru ne sjećam, komentiraju stariji Mostarci, a čitatelj portala Bljesak.info poslao je i fotografiju oštećenja zgrade u Titovoj ulici u Mostaru.

U petak oko 23 sata jak potres pogodio je Dalmaciju i Bosnu i Hercegovinu. Prema prvim podacima EMSC-a epicentar potresa bio je u Bosni i Hercegovini (Stolac), a magnituda je 6.0 prema Richteru.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • vilim1234 23.04.2022.

    uspio je pasti i jedan dimljak,ne micati sutu ,snimiti iz svih kutova ,,to ce biti temelj na kojem ce HRposlati pola od onih fantomskih 24 milijarde eura koje je Plenkovic dobio,posto je to njegov novac on ga ima pravo i podjeliti kako on hoce

  • Selo_malo 23.04.2022.

    Mislim da bi se RH trebala odmah angažirati u obnovi potresom stradalih područja u BiH. Ima u tome veliko i uspješno iskustvo. 

  • vilim1234 23.04.2022.

    Sad ce pasti par desetaka milijardi eura steta,posto smo Baniju obnovili sva sredstva usmjeriti u Hercegovinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare